Luksuz Valentinova od prve zrake zore u Puntamika Lanterna apartmanima u Zadru! Izaberite 2 ili 3 noćenja s doručkom uz raskošnu večeru 14.02. +masaže, saunu i jacuzzi...sve za dvoje po super cijeni!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Lanterna (talijanski: svjetiljka; regionalno: svjetionik), da bliže dočaramo Puntamiku Lanternu. Zbilja svjetionik, danas adaptiran u predivne apartmane! Jedinstven i unikatan smještaj koji nudi doručak s pogledom na more, panoramski pogled u finskoj sauni je nešto neviđeno.14.02. raskošna večera u 3 slijeda+ jedna masaža/ osobi od 30 min. Kupon za ponudu 1 vrijedi od 14.02.20. do 16.02.20., a za ponudu 2 vrijedi od 13.02.20. do 16.02.20.


Luksuz i opuštanje od doručka do zadnje zrake svijetla!
Puntamika Laterna
Uživajte u ekskluzivnom odmoru na obali - pomorska ljepota, povijesni dašak, 100% privatnost, dobra infrastruktura i luksuz na visokoj razini! Puntamika Laterna je svjetionik u blizini grada Zadara. Uključuje pet novouređenih luksuznih apartmana koji nude opuštanje na najvišoj razini. Opuštanje, sport, uživanje i radost, to je ono za što se Puntamika Laterna zalaže.


Više o Puntamika Lanterna pogledajte na web stranici OVDJE!


Doručak s pogledom
Domaćin će Vam rado poslužiti svježe cijeđeni sok od naranče kako biste započeli dan prepun vitamina. Nude širok asortiman šunke, sira, svježeg voća i povrća. Svakodnevno se nalaze svježe pecivo i kroasani s džemom ili čokoladnim punjenjem. Med i razni džemovi iz regije ne ostavljaju ništa za poželjeti. Domaćin rado priprema i razna jela od svježih jaja, poput varijacija Jaja Benedikta, jaja s kremom od avokada, omleta, šunke i jaja i još mnogo toga. Sve ove opsežne i individualno prilagođene delicije možete pronaći na jelovniku za doručak.

Ponuda uključuje: izaberite broj noćenja: 4 ili 3 dana s 3 ili 2 noćenja s buffet doručkom + 1x romantična večera 14.02.20. u 3 slijeda s uključenim pićem + 1x masaža u trajanju 30 minuta + korištenje vanjskog jacuzzija + korištenje saune 1h dnevno + korištenje bicikli + besplatan Wi-FI + besplatan parking, sve za 2 osobe.


Opuštanje ili akcija
Nakon doručka, imate razne mogućnosti za uživanje u danu. Na primjer, možete se opustiti u vrućoj kadi do 40 ° C ili u finskoj sauni, koja kroz stakleni prednji dio pruža jasan pogled na hladno more.
Ako tražite više akcije, na raspolaganju su planinski bicikli za odrasle i djecu. Također možete posuditi štapove za hodanje.