Novorenovirano za sezonu 2020! Wellness odmor u Baškoj Vodi na 2 dana/ 1 noćenje u Villi Verica uz bazen, saunu i jacuzzij! Očekuje Vas slatko iznenađenje uz kavu, sve za dvoje od samo 319 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Sauna, bazen, jacuzzi i fitness se koriste u Aparthotelu Milenij odmah pored Ville Verice! Djeca do 3 godine bez doplate uz mogućnost korištenja besplatnog dječjeg krevetića! Ponuda se može iskoristiti isključivo od 16.04.20. do 24.04.20. i od 29.04.20. do 16.05.20.

VILLA VERICA

Smještena je u najatraktivnijem dijelu Baške Vode, u podnožju planine Biokovo.
Pored plaže i samo 200 metara od centra Baške Vode.


Baška Voda je jedna od najpopularnijih destinacija u Hrvatskoj, s dugogodišnjom ugostiteljskom tradicijom. Vila Verica***/**** je smještena u najatraktivnijem dijelu ovog gradića u podnožju planine Biokovo, na samoj plaži, 200 metara od centra Baške Vode, a odmah pored aparthotela Milenij****.


U vili je 7 apartmana i 12 studija pogodnih za smještaj 2 do 6 osoba. Svi su klimatizirani i imaju kuhinju, TV sa satelitskim programima te balkon s pogledom na more ili na park prirode Biokovo.

Gosti mogu koristiti sve sadržaje susjednoga aparthotela Milenij****: a la carte restaurant, pizzeriju i cafe bar; otvoreni bazen, mini-fitness, saunu, jacuzzi, kozmetički salon, salon za masažu, Internet cafe, sef, faks, čuvanje prtljage i podzemnu garažu.
S balkona se pruža savršen pogled na more i poluotok Sveti Petar, a dio soba nudi prekrasnu panoramu parka prirode Biokovo.


Ponude uključuju: 2 dana uz 1 noćenje UZ IZBOR SMJEŠTAJA u STUDIO APARTMANU s pogledom na more ili park ili PREMIUM APARTMANU + piće dobrodošlice na recepciji Aparthotela Milenij + slastica po izboru Chefa kuhinje s kavom u Aperitiv baru + korištenje saune i jacuzzija Aparthotela Milenij + korištenje kupaonskog ogrtača, ručnika i papuča za saunu + korištenje mini fitnessa Aparthotela Milenij + korištenje vanjskog bazena Aparthotela Milenij + besplatan bežični internet u čitavom hotelu + parking u garaži pod 24 satnim nadzorom!

SMJEŠTAJ

Studio premium apartman s pogledom na park ili na more
Veličine 18 m2. U studiju se nalazi francuski ležaj, fotelja na razvlačenje, mini-kuhinja, kupaonica s tušem, balkon s pogledom na planinu Biokovo ili na more, SAT TV, Wi-Fi Internet pristup i klima uređaj.

Premium apartman s 2 spavaće sobe
Apartman se sastoji od spavaće sobe s francuskim ležajem, dnevne sobe s 2 sofe na razvlačenje, SAT TV-om, Wi-Fi Internet pristupom i klimom, kuhinje, kupaonice s tušem, a tu je i balkon s pogledom na more.