Savršen spoj luksuza i boravka u prirodi! 3 dana/2 noćenja ili 6 dana/5 noćenja u potpuno opremljenim glamping šatorima Tent tris za do 4 ili 6 osoba na otoku Ugljanu... već od 1299 kn!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Glamping iskustvo tijekom kojeg odabirete jedinstveni smještaj, zapanjujuće odredište, iskonsko povezivanje s prirodom bez žrtvovanja udobnosti... Kupon vrijedi za period 10.06.-10.07.2020.

Udoban interijer, elegantan dekor i šarmantan ambijent za jedinstven, ali sofisticiran bijeg od vreve svakodnevnog života i ponovno povezivanje s prirodom.

U našim glamping šatorima svoj odmor iz snova možete provesti uz umirujući zvuk morskih valova, prekrasan panoramski pogled na zadarski arhipelag i anđeosku glazbu cvrčaka i raznih ptica koje obitavaju u ovim krajevima.

Oba tipa šatora su PET FRIENDLY i smješteni 5-30 metara od mora!

Glamping šatori imaju izravan pristup pješčanoj plaži, tako da se gosti u vrućim ljetnim danima mogu ohladiti u kristalno plavom moru i povezati se s prirodom na kućnom pragu!

Naši šatori su kombinacija luksuza i boravka u prirodi što omogućuje potpuni odmor i bijeg iz urbanog okruženja i ubrzane svakodnevnice. Šatori su opremljeni kuhinjom, kupaonicom, udobnim krevetima, imaju Wi-Fi i TV. Prostor unutar šatora je savršeno iskorišten kako bi pružio što kvalitetniji boravak i ispunio sve zahtjeve modernog gosta.

Prije kupnje OBAVEZNA provjera slobodnih šatora i termina, a ODMAH nakon kupnje i primitka kupona obavezna rezervacija na mail tenttris@gmail.com ili broj +385 (0) 98 9215 880!