Odmor za početak ljeta na splitskoj Rivi! 3 dana/2 noćenja u dvokrevetnoj sobi s pogledom na more i doručkom za 2 osobe u Hotelu Adriana 3* uz izbor termina i već od samo 1299 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Boravite u samom srcu grada! Hotel Adriana 3*na splitskoj Rivi, prekrasnom šetalištu uz more, samo 3 minute hoda od Dioklecijanove palače omiljeno je odredište gostiju već neko vrijeme... Kupon vrijedi ovisno o odabranom terminu: 10.06.-30.06.2020. / 01.07.-31.07.2020.

HOTEL ADRIANA 3* smješten je u staroj jezgri grada Splita, na glavnoj Rivi, a osim lokacije dodatno ga atraktivnim čini i blizina staroga grada, Dioklecijanove palače, obale i Bačvica.

Sobe su potpuno opremljene, a u prizemlju se nalazi restoran, caffe bar i aperitiv bar.

Sve sobe su opremljene sa TV-om sa satelitskim i kabelskim prijemnikom, mini barom, telefonom, tušem ili kadom, grijanjem i klimatizacijskim sustavima. 

Neke sobe imaju pogled na splitsku rivi i uz obalu, dok ostali imaju pogled na stari grad.

Od Hotela Adriana do plaže Bačvice možete doći za manje od 10 minuta hoda. Glavna splitska autobusna i željeznička postaja nalaze se 400 metara od hotela. 

Obavezna provjera slobodnih termina prije kupnje kupona na info@hotel-adriana.hr; odmah po kupnji kupona obavezna potvrda rezervacije isključivo na mail Info@hotel-adriana.hr!