Uronite u ljetni odmor uz predivne šljunčane plaže i čari Orebića na 8 dana/ 7 noćenja s POLUPANSIONOM u Depandansama Bellevue 4*, sve za dvoje i dijete do 12 godina po super cijeni!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ako vam je potreban potpuni mir, potražite osamljeni kutak u jednoj od brojnih uvala! Kupon vrijedi od 20.06.20. do 15.07.20.!

Depadanse Bellevue****
Depandanse Bellevue nalaze se na udaljenosti 50m od hotela Bellevue, u mjestu Orebiću, na poluotoku Pelješcu, području nedirnute prirode i poznatom vinarskom i gastronomskom kraju Hrvatske. Stisnut između mora i brda Svetog Ilije (961 m), Orebić je prepoznat kao biser Pelješke rivijere. Depandanse su smještene 50-tak metara od mora i samo 600 metara od centra Orebića. Sve sobe su okrenute prema moru i imaju balkon.


Dodatna vrijednost: uključen parking, besplatan Wi-Fi te uključena boravišna pristojba!

Sobe
Depandanse se sastoje od 4 zgrade nazvane po biserima pelješkog vinogradarstva: Dingač, Postup, Plavac i Mali. Smještene su u mirnom okruženju, u hladovini borove šume. Depandanse kategorije 4 zvjezdice imaju ukupno 86 soba.
Dvokrevetna soba (1/2, bračni krevet) s balkonom i pogledom prema moru - DBD
Sobe u depandansama su moderno i funkcionalno uređene, opremljene su kupaonicom s tuš kadom, AC, LCD-TV, telefon i Wi-Fi.


Ugostiteljski sadržaji i usluge
„Rondela“ bife restoran s otvorenim terasama uz more i prekrasnim pogledom na stari grad Korčulu. U glavnoj zgradi hotela: a la carte meni ponuda, piano bar s velikom lounge terasom i pogledom na more, dvorana za sastanke za 50 osoba, poslovni centar.


Plaže i bazeni
Depadanse Bellevue ima privilegiju stajati uz jedno od najčišćih i najljepših mora na svijetu i tu činjenicu trebate svakako iskoristiti. U sklopu hotela na raspolaganju vam je šljunčana plaža. Možete se sunčati, uroniti noge u plićak ili jednostavno zaplivati u moru i zaboraviti na sve brige. Tu su i bazen za odrasle i za djecu s ponudom ležaljki i suncobrana.


Sadržaji:
•šljunčana plaža uz hotel
•veliki i mali bazen u sklopu hotela
•suncobrani i ležaljke na bazenu (mogućnost najma za korištenje na plaži).
 Bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!

Orebić leži na JZ poluotoka Pelješca, ispod brda Sv. Ilije, s pogledom na grad Korčulu od koje ga dijeli 15 min. vožnje brodom. Ime je dobio po obitelji pomorskih kapetana Orebić koji su ovdje obnovili kaštel 1586. 


Orebić je oduvijek bio okrenut moru i dobrim vjetrovima. Nekada iščekujući brodove koji su trubama pozdravljali mještane, a danas putnike na odmoru. Od Dubrovnika ga dijeli tek 112 km pa je izvrsno odredište za one koji žele posjetiti Dubrovnik, a skloni su mirnijim mjestima.


Obavezna provjera slobodnih termina prije kupnje kupona na 020 797 678 ili 091 4975 286.ODMAH nakon kupnje kupona obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail reservations@orebic-hotels.hr uz broj kupona po aktivaciji kupona.