Uzmite predah i posvetite se uživanju u ljetnim radostima na otoku Pagu! 2, 3 ili 5 noćenja s doručkom, paketom dobrodošlice i najmom bicikla za 2 osobe u Boutique Hotelu Intermezzo!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U ponudi 3 noćenja dodatno Vas očekuju i 1x polusatna masaža paškim smiljem po osobi, a u ponudi 5 noćenja uz masažu i degustacija vina i sira u sirani! Kupon se može iskoristiti u periodu od 25.06. do 01.09.2020.

INTERMEZZO je novi boutique hotel smješten blizu staroga centra grada, u tišini, a opet blizu plaže, središta, busne stanice i trgovina. Također ima i dosta parkirnih mjesta za sve goste.

Nijanse bijele, sive i ljubičaste boje pružaju opuštanje u ugodno opremljenim sobama Hotela Intermezzo. Ovaj hotel u gradu Pagu raspolaže s 18 moderno uređenih i elegantnih soba koje možete izabrati za svoj odmor. 

Sve sobe su klimatizirane, imaju sef, minibar, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima i kupaonicu s kozmetičkim priborom i sušilom za kosu. Gostima hotela Intermezzo na raspolaganju je lift, parking, dobra internet veza i kvalitetan doručak. Od mora i prve plaže udaljen je samo 100 m, a od stare gradske jezgre 300 m.

Prije kupnje OBAVEZNA provjera raspoloživosti s hotelom na mail info@hotel-intermezzo.com, a ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNA potvrda rezervacije na 098 9222 046 ili info@hotel-intermezzo.com!