Uživajte u svome odmoru i ljetnim radostima u Novom Vinodolskom! Izaberite 3 dana/2 noćenja ili 8 dana/7 noćenja za 4 ili 5 osoba u Apartmanima Maša već od samo 699 kn!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ovoga ljeta posjetite šarmantan Novi Vinodolski i uživajte u svome ljetovanju s obitelji ili prijateljima uz smještaj u Apartmanima Maša! Kupon se može iskoristiti do 31.08.2020.


Apartmani su smješteni u blizini centra, a samo 500 m od plaže. Gostima na raspolaganju su 2 apartmana za 4 osobe i 1 apartman za 5 osoba. Apartmani imaju vlastiti parking.

Prije kupnje obavezna provjera raspoloživosti s apartmanima Maša isključivo na mail masa.piskulic@gmail.com! ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNA potvrda rezervacije na broj 091 911 4800 ili na mail masa.piskulic@gmail.com!

U središnjem dijelu sjevernog Hrvatskog primorja, iz stare frankopanske utvrde zvane Novigrad, razvio se i proširio uz morsku obalu turistički grad Novi Vinodolski, središte današnje Rivijere Novi Vinodolski.

Dušu grada Novog Vinodolskog predstavlja bogato kulturno nasljeđe: zidine rimske utvrde "Lopsica", ostaci samostana fratara Pavlina, frankopanski kaštel s kulom, Stolna crkva, Crkvica sv. Trojstva i sv. Marina na istoimenom otočiću, kuća braće Mažuranić, Čitaonica i knjižnica iz 1845., Narodni muzej, Gradska galerija "Turnac", staklena kapelica, jezgra starog dijela grada, kao i sačuvani autentični folklor ovog kraja.