Oaza za idealno ljeto Valamar Carolina Hotel 4* na Rabu poziva Vas na 3 dana/ 2 noćenja s Polupansionom uz izbor smještaja i parking, sve za dvoje ili dvoje i dijete do 13 g., od samo 2625 kn!

17 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dodatna vrijednost koja Vas očekuje u ponudama je besplatan parking i wi-fi! Kupon vrijedi isključivo za termin do 22.08.20.

SAVRŠENI BIJEG U OTOČNU OAZU MIRA!

Skriveni u raskošnoj šumi poluotoka Suha Punta, Valamar Carolina Hotel & Villas pružaju čarobno okruženje s bajkovitim pogledima, modernim sobama i prekrasnim plažama.


Otkrijte svoj djelić raja na samo 5 km od grada Raba uz savršene plaže, duboke uvale i hladovinu visokih borova. Probudite energiju rekreacijom u zadivljujućoj prirodi. Opustite se na jednom od elegantnih vanjskih bazena ili zakoračite u kristalno čisto more. Prepustite se masaži s mirisnim aromama otoka, a zatim nagradite svoje nepce kreativnim okusima Mediterana na terasi sa spektakularnim pogledom na zalazak sunca.
Uživajte u svakom trenutku na svom otoku sreće!


SMJEŠTAJ:
Superior trokrevetna soba s balkonom, morska strana
Sadržaji: velićine 22,63 m2, balkon/ morska strana, king size krevet, pomoćni ležaj, kupaonica s tušem, klimatizacija, LCD Sat TV, mini bar
Soba je prije vašeg dolaska temeljito očišćena i dezinficirana. Max dvije osobe + dijete! 


Superior dvokrevetna soba s balkonom
Sadržaji: velićine 22,63 m2, king size krevet, kupaonica s tušem, klimatizacija, LCD Sat TV, mini bar
Soba je prije vašeg dolaska temeljito očišćena i dezinficirana. Max dvije osobe!


Boravišna pristojba je uključena u cijenu.

BALANCE MEDITERRANEAN SPA BY VALAMAR
Uživajte u toplini sauna i opuštajućem ugođaju Balance Mediterranean Spa by Valamar centra. 


#BeachHolidays su najbolje rješenje nakon #stayathome. Valamar Hotels & Resorts nude savršenu kulisu za bezbrižni ljetni odmor. U 2020. godini osigurali smo još više prostora, više pažnje i više sigurnosti za svakog gosta. Boravak na suncu i u moru je najbolji način da "napunite baterije" ovog ljeta!
• VIŠE PROSTORA ZA VAS - svi naši hoteli i resorti smanjili su kapacitete za 20%
• RESTORAN PO VAŠOJ MJERI - u hotelskom restoranu možete uživati u produženom doručku do 11h, dok je večera organizirana u dva termina kako bi vam osigurali više komfora i sigurnosti
• V HEALTH & SAFETY program vam garantira visoke zdravstvene, sigurnosne i ekološke standarde te unaprijeđene protokole čišćenja.


U prvim tjednima rada Valamar Carolina Hotel & Villas neke će usluge vjerojatno biti samo djelomično u funkciji, međutim pobrinuli smo se da vam na raspolaganju budu svi najvažniji sadržaji hotela. 


Na raspolaganju vam je hotelski show-cooking restoran, Oliva Grill, Lobby bar, vanjski infinity i relax bazen, wellness usluge, plaža te sportski sadržaji. Od 05.07. dostupan je i večernji zabavni program. Zahvaljujemo na razumijevanju.