Prekrasan odmor u Novom Vinodolskom! Potpuno opuštanje uz 4 dana i 3 noćenja s Polupansionom za 2 osobe i 1 dijete do 12 godina u Family Hotelu Lišanj te bazen, jacuzzi... od 2299 kn!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Čari mirnog mjesta u predivnom hotelu uz pregršt pogodnosti! Kupon vrijedi isključivo od 22.08.20. do 13.09.20.

HOTEL LIŠANJ

Dva različita identiteta spojena u jednom hotelu sa 168 ukusno uređenih soba. Eklektična mješavina povijesne obnove i sadržaja orjentiranih na djecu, čini idealnu kombinaciju za obiteljski odmor u Hotelu Lišanj u Novom Vinodolskom.


U gastro ponudi Vas očekuju: polupansion + piće iz šankomata za vrijeme večere + mogućnost korištenja doručka i večere na otvorenoj terasi hotela + piće dobrodošlice + jednokratni voucher s popustom od 10 % na konzumaciju hrane i pića u hotelu (vanpansion) + popodnevni zdravi snack za djecu!


RESTORAN

Uživajte u mediteranskim okusima s prekrasnim pogledom. Restoran ima 360 sjedećih mjesta, 200 sjedećih mjesta na terasi (doživljaj usluživanja na prekrasnoj terasi uz šum mora), nudi: dječji buffet, doručak, ručak i večera a la carte, hranilice za djecu.



BAZENI - tri vanjska bazena + dječji bazeni (bio-design) + baby bazeni sa sjenom + dva unutarnja bazena

Dođite i opustite se uz bazene. S jednim unutarnjim bazenom i tri vanjska bazena, postoji jedan za svakog člana obitelji. 


U ponudi Vas očekuju korištenje jacuzzija za dvoje u trajanju od jednog sata (uz rezervaciju termina) + korištenje bazena + 20% popusta na sve tretmane u beauty studiju koji se nalazi u sklopu hotela!


SMJEŠTAJ

Sve sobe i apartmani opremljeni su sa: SOS alarm sistemom, TV s kabelskom, sušilom za kosu, sef, dostupne su sobe za osobe s invaliditetom, Wi-Fi besplatan, dostupna posluga u sobama 7-23h, direktna telefonska linija, mini bar, ležeća kada i tuš, klima, detektor dima, dječji krevetić na upit (uključen u cijenu).

STANDARD DVOKREVETNA SOBA
Kvadratura: 26 m2. Broj osoba: 3. Sadržava dvostruki krevet.


Obavezna rezervacija na mail kuponi@jadran-crikvenica.hr i telefon +385 51 241 970 uz broj ili sliku kupona po aktivaciji kupona.