Popularni tretmani za lijepe, vitke i oblikovane noge - anticelulitna masaža ili maderoterapija! Ugrabite paket od 5 tretmana u salonu Sun & Beauty u Zagrebu već od samo 259 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Jedni od najpopularnijih tretmana za redukciju celulita, poticanje cirkulacije i tonusa kože te oblikovanje nogu! Kupon vrijedi do 07.11.2020.

MADEROTERAPIJA je nastala u Kolumbiji potkraj 90-ih godina prošlo stolješća, ali nije nastala kao anticelulitni tretman, zbog čega je kod nas trenutno najtraženija.

Metoda je prije svega nastala kao body – sculpting masaža jer latinskoameričke žene srednjih godina imaju veliki problem s opadanjem tonusa kože. S obzirom na njihovu građu i visinu, stručnjaci altenativne medicine osmislili su tu sjajnu metodu. Shvatili su da daljnje razvijanje metode, osim podizanja tonusa kože i oblikovanja figure, ubrzava rad limfnog sustava i cirkulacije, izbacuje toksine višak vode, zateže kožu i tako učinkovito uklanja celulit.

Ti se sjajni rezultati postižu s pomoću masaže drvenim valjcima različitih tekstura. Njih se mnogi prepadnu jer su anticelulitni tretmani poznati kao ne baš najugodniji. Međutim pravilno proveden tretman nebi trebao biti neugodan ni bolan te je masaža valjcima na nogama manje bolna od ručne anticelulitne masaže, a učinkovitija.

Kako bi masaža bila što ugodnija i djelotvornija, prije masiranja tijelo se namaže uljem, odabranom prema tipu kože ili problemu na koji se želi djelovati. Valjcima se ponavljaju serije pokreta stalnim pritiskom na duboki celulit i masne stanice. Primjenjujući taj tretman na mišiće, masne naslage i celulit, stimulira se limfni sustav čime oslobađamo organizam od nagomilanih toksina. Oslobađanje od toksina potiče metabolizam na brže trošenje masti, ubrzava cirkulaciju i tako pokreće celulit (kao i ostale toksine, višak vode...) k mjestu izbacivanja, tj. urinarnom i pobavnom traktu.

Tretman smanjuje nabubrenje na koži i omogućava ravnanje „narančine kore“, tj. površinskog celulita, jer dopire duboko unutar kože, čime se aktiviraju stanice iznutra. Kako brže vrše svoje funkcije zbog intenzivnog djelovanja vanjske sile, tako se masne stanice i celulit pod tim pritiskom prazne te toksini odlaze u željenom smjeru, a smjer masaže uvijek je prema putu limfn og sustava.

Rezultati su vidljivi već nakon nekoliko tretmana kod osoba koje imaju nešto brži metalobilzam, dok su kod osoba s upornijim celulitom i sporijim metabolizmom potrebne 2 do 3 serije po 10 ili više tretmana. Najbolji i najbrži rerzultati su kada se masaža radi svakog drugog dana je tako organizam ima vremena da „iščist“ i ono što se maderoterapijom „potjeralo“ prema mjestu izbacivanja.

Često se događa da osoba smanji obujam, preoblikuje figuru i zategne kožu, dok se uporni celulit tek smanji u manjoj mjeri. Tada je potrebno promijeniti stil života. Bitno je odabrati što stručniju osobu, s edukacijom i iskustvom, kako bi se izbjegle neugodne posljedice poput masnica ili bolova.

Tretman se ne prepoučuje osobama koje imaju tromb ili proširene vene, trudnicama u poodmakloj trudnoći i dojiljama.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina 3-5 dana unaprijed na broj telefona: 0915818141 uz KOD i ID kupona po primitku.