[ULTRA LAST MINUTE] Povežite se s prirodom odmarajući u luksuznim vilama Buqez Eco Resorta u Pakoštanama koje će Vas očarati na 3 dana/ 2 noćenja za 2 ili 4 osobe, od samo 745 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prepustite se i opustite od jurnjave dok ispijate jutarnju kavu uz morske prizore u ultramodernim i ugodnim vilama po super cijeni! Rok iskoristivosti kupona je od: 18.11. - 30.11.2020.!

EKO odmaralište Buqez

Jedinstveni projekt na Jadranskoj obali. Ovdje možete pronaći luksuzne vile izrađene od prirodnog ekološkog materijala. 

Uživat ćete u prekrasnom mjestu uz privatnu plažu sa spektakularnim pogledom na Nacionalni park Kornati koji uključuje arhipelag sa stotinama otoka i otočića. 

Obećavamo vam poseban komadić neba i nezaboravno iskustvo pukog opuštanja, privatnosti i udobnosti.

Eko odmaralište OIKOS predstavlja neovisne ekološke vile s terasama koje su vrhunske i održive strukture. Karakterizira ih minimalizam i jednostavnost, posebna dizajnerska oprema i jedinstveni dodir s prirodom.

Sadržaj smještajnih jedinica: dvije spavaće sobe, WC, kuhinja, dnevni boravak s kaučem na razvlačenje, prostrana terasa i prekrasan pogled na plažu. Posteljina, ručnici i posuđe dostupni su na korištenje.

U ponudi su iduće luksuzne vile, svaku možete pojedinačno pogledati na ovim linkovima: Villa 3; Villa 26; Villa 33; Villa 37; Villa 41!

Gostima je na raspolaganju recepcija od 08:00 - 20:00 h koja će im ponuditi sve potrebne informacije kao i mogućnosti sadržaja u okolici.

* DODATNI TROŠKOVI: 80,00€ usluga čišćenja + boravišna pristojba!

PRIJE kupnje kupona obavezno kontaktirati partnera i provjeriti slobodan termin dolaska na tel: 091 514 4366 ili e-mail: ana@oikoshouses.com, te ODMAH po kupnji potvrditi isti uz KOD i ID kupona po primitku.