Pobjegnite od lockdowna na Vlašić uz 1 ili 2 noćenja s polupansionom i bogati Wellness&Spa paket za 2 osobe u modernom planinskom Hotelu Sunce i 2 sata klizanja... već od SAMO 461 KN!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Sunce Vlašić je moderni planinski tip hotela smješten na čak 1240 m nadmorske visine - na najsunčanijem dijelu SRC Babanovac na planini Vlašić... Djeca do 3 godine GRATIS! Kupon vrijedi do 24.12.2020.

! TOP ! Prvih 10 rezervacija Hotel nagrađuje besplatnim pićem dobrodošlice !

HOTEL SUNCE udaljen je 28 km od Travnika. Uz hotel se nalazi vlastiti baby ski-lift s uređenim ski-stazama srednjeg nagiba, a svega 300 metara od hotela je početna stanica ski-lifta za odrasle.

U ponudi Vas očekuje i 2 sata klizanja na novom Eco-Glice klizalištu, a u cijenu su već uključeni boravišna pristojba i obavezno hotelsko osiguranje!

Hotel Sunce raspolaže sa 38 soba, maksimalnog kapaciteta 110 ležaja. Sobe su komforno uređene, sa kupanicama (fen,tuš kabina), SAT-TV i telefonom. Hotel raspolaže modernim sistemom centralnog grijanja te vlastitim zalihama vode.

Ekskluzivno za naše goste, neposredno uz hotel, nalazi se osvijetljen parking-prostor, 24-satno osiguran modernim video-nadzorom, a omogućena im je i brza (Wi-Fi) Internet veza u cijelom objektu.

U ponudu je uključeno korištenje unutarnjeg bazena, saune, jacuzzija i wellness zone...

Da bi Vaš odmor bio potpun, na raspolaganju su Vam zatvoreni bazen s pogledom na skijalište, wellness program, tepidarijumi, finska sauna, tursko-parna kupelj, jacuzzi te naš program masaža (uz nadoplatu na licu mjesta).

Neposredno uz Hotel Sunce, na stazi našeg ski lifta nalazi se i KOLIBA - savršeno mjesto za predah i okrepljenje u toplom planinskom ambijentu. Koliba je tokom dana mjesto gdje možete predahnuti uz topli napitak dok se Vaši najmlađi skijaju na ski-liftu, a navečer postaje mjesto za prelijepa druženja uz vatru kamina i ugodnu muziku.

Od otvaranja hotela, naš moto je bio i ostao: "Niste kući, ali ste kao kod kuće.", što ćete osjetiti čim kročite u hotel... Ugodan prostor, neodoljiva kuhinja te šarm našeg osoblja čine naš hotel mjestom na koje ćete se uvijek vraćati.

Osjećajte se dijelom istinske obiteljske atmosfere naše kuće!