NOVA 2021. u luksuzu Beach Hotela Božikovina u Podstrani na 3 dana/ 2 noćenja s doručkom uz mogućnost Novogodišnje večere + boca pjenušca i parking, sve za 2 osobe i od 849 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odabrite jednu od dvije senzacionalne opcije: bez ili uz bogatu NOVOGODIŠNJU VEČERU! Prepustite se čarima dalmatinskog spokoja i ispratite Staru uživajući u morskim prizorima! Ponuda se može iskoristiti isključivo od 30.12.20. do 04.01.21.!

Beach Hotel Božikovina

Hotel Božikovina sagrađena je 2002. godine te po najvišim europskim standardima renovirana 2017. godine, uronjena u opuštajući krajolik turističkog mjesta Podstrana, 1,4 km od Cindro House, gdje se gostoljubivost i diskrecija savršeno uklapaju u predivnu atmosferu.

Hotel Božikovina ima 19 moderno opremljenih soba, sa bespatnim bežičnim internetom u cijelom objektu, te bespatnim parkingom.

Dnevna atmosfera u restoranu je opuštajuća dok se noću prošećite pod zvijezdama, pijesak pod nogama i odlično društvo...
Hotel Božikovina nudi mir za one koji ga traže i zabavu za one koji to žele. Izvan kaosa grada, ali opet blizu svega što možete poželjeti u vrijeme vašeg odmora. 

Dijete do 7 godina gratis s roditeljima!

SMJEŠTAJ

Dvokrevetna soba 17 m2

Ova soba uključuje klima-uređaj i kupaonicu s tušem. Gosti se mogu zabaviti uz TV ravnog ekrana sa satelitskim programima i DVD uređaj. Ostali sadržaji u sobi: klima-uređaj, sušilo za kosu, radni stol, besplatan toaletni pribor, ručnici, posteljina.

Mogućnost doplate za večeru 200,00 kn po osobi, te mogućnost doplate za dijete do 15 godina na pomoćnom ležaju 100,00 kn po danu + 250,00 kn za Novogodišnju večeru i za odraslu osobu na pomoćnom ležaju 150,00 kn po danu + 500,00 kn za Novogodišnju večeru, plaćanja su na licu mjesta!

PODSTRANA

Zahvaljujući svojoj zavidno bogatoj baštini Podstrana se razvija u elitno kulturno mjesto, a njeni su glavni aduti prekrasna pozicija uz kristalno čisto more, blaga klima te kilometarske šljunčane plaže.