Ove zime istražite predivno Sarajevo i uputite se u skijaške avanture! Doživite sasvim drukčiji odmor na 4 dana/ 3 noćenja s doručkom u hotelu Sunce 4* za 2 osobe i djecu do 7 g., samo 897 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Sunce 4* je od centra staroga grada, Baščaršije, udaljen samo osam kilometara, a skijalište je udaljeno 30 minuta vožnje! Djeca 0 - 7 god gratis! Kupon vrijedi do 24.12.2020.!

DOBRO DOŠLI U HOTEL SUNCE
Sve sobe u hotelu su stilski i moderno opremljene i imaju mini-bar, telefon, TV aparat sa satelitskom i zemaljskom mrežom, protupožarnim sistemom, a kupaonice su opremljene i hidromasažnim kadama, te sušilom za kosu.

Skijalište udaljeno 30 minuta vožnje do planine, 20 - 25 km. Ski pass iznosi do 22,00 eura za cijeli dan i jednu odraslu osobu, plaćanje na licu mjesta.

O NAMA
Zahvaljujući svojoj bogatoj povijesti, ali i povoljnom geografskom položaju, Sarajevo se pokazalo kao grad koji svake godine postaje sve traženija turistička atrakcija, a iz godine u godinu sve veći broj turista dolazi u glavni grad BiH. 
Hotel Sunce je novoizgrađeni i moderno opremljeni hotel smješten na samom ulazu u Vogošću, sa zapadne strane ulaza u grad Sarajevo. 

Povezan je kvalitetnim autocestama u svim smjerovima. Udaljen je od centra starog grada, Baščaršije, samo osam kilometara, što nas čini idealnim mjestom za Vaš odmor izoliran od gradske vreve, ali ipak ste u blizini svih događanja. Osim toga, hotel se nalazi na samo osam kilometara udaljenosti od sarajevskog aerodroma Butmir.