NOVA GODINA 21. u šarmantnom Sarajevu na 3 dana/ 2 noćenja s doručkom u Hotelu Sunce uz NOVOGODIŠNJU VEČERU te parking, sve za 2 osobe i djecu do 7 g., samo 897 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prilika za savršen odmor o kojem ste maštali! Kupon vrijedi od 30.12.20. do 03.01.21.!

Hotel Sunce je novoizgrađeni i moderno opremljeni hotel lociran na samom ulazu u Vogošću, do kojeg je veoma lagano pristupiti iz bilo kojeg pravca. Hotel Sunce se nalazi na 8 kilometara od Baščaršije, povijesnog dijela grada koji je jedna od najvećih turistička atrakcija Sarajeva.

SMJEŠTAJ
Sve sobe u hotelu su stilski i moderno opremljene i posjeduju mini-bar, telefon, TV aparat sa satelitskom mrežom, protupožarnim sistemom, a kupaone sadržavaju tuš i hidromasažnu kadu, te sušilo za kosu.

Djeca 0 - 7 god gratis, od 7-12 godina molimo provjeriti cijenu s hotelom.

RESTORAN
Želite li da svečanost koju dijelite sa dragim gostima, poslovnim partnerima ili prijateljima postane prilikom za pamćenje, izbor hrane je u tome jedna od najvažnijih stavki. Bilo da se radi o privatnoj ili poslovnoj prilici, promociji, kongresu, seminaru, poslovnom sastanku, vjenčanju, rođendanu, fešti ili nečemu drugome, naš restoran Vam omogućava taj event da se pretvori u gastronomski i estetski užitak za sve.

Za korištenje navedenog kupona obavezna najava i to na mail: info@hotel-sunce.ba ili tel: +387 33 475 600 ili mob.: +387 61 365 595.