[NOVO] Beauty & Health centar Aromarita u Zadru otkriva senzacionalnu 100% prirodnu kozmetiku od vrhunskih sastojaka za blistavo lice! Paket: krema 50g + serum 30 g + hidrolat, za samo 199 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon se može iskoristiti do 27.02.2021. u Zadru na adresi: Šibenska 15! Također na istoj adresi moguće je osobno preuzimanje paketa uz prethodnu najavu ili dostava uz nadoplatu od cca 20 kn!

Paket uključuje: 1x krema za lice po individualnom pristupu 50 g + 1x serum za lice 30 g + 1x cvjetna vodica (hidrolat) 100 ml!

Prirodna, organska, ručno rađena kozmetika od najkvalitetnijih nerafiniranih biljnih i esencijalnih ulja i sirovina, blagotvornog učinka za lice, tijelo i kosu.
Nakon završenog obrazovanja za aromaterapeuta, te brojnih edukacija za njegu i regeneraciju lica, tijela, uma i duha (Access Bars Facelift, Svjetlosna kozmetologija, Mindfulness i drugo) s puno ljubavi i pažnje primjenjujem stečena znanja u svakodnevnom životu kreirajući divne kombinacije blagotvorne prirodne kozmetike po individualnom pristupu ovisno o vašim potrebama i u skladu s vašim željama, te pomažem ljudima da zadrže vitalnost i na prirodne načine pomlade(reprogramiraju gene starenja) svoje lice, kosu, tijelo, um i duh te unaprijede svoje zdravlje i kvalitetu života.

Dokazano je da sve što nanesemo na kožu apsorbira se kroz pore naše kože i ulazi u naš krvotok u roku 6 minuta te je smatram izuzetno se važno educirati i voditi računa što koristimo za svakodnevnu njegu lica i tijela. Za razliku od konvencionalne kozmetike prepune naftnih derivata, parabena, alkohola, konzervansa i umjetnih mirisa, prirodna kozmetika u potpunosti zadovoljava potrebe i funkciju naše kože ujedno je hraneći i njegujući.

Ukoliko želite dostavu potrebno je poslati KUPON sa svim podatcima (ime i prezime, adresa, broj telefona) na e-mail: katarina.gojdanic@gmail.com uz KOD i ID kupona po primitku!