Učinkovita i garantirana borba protiv kilograma! Oblikujte tijelo uz paket od 14 tretmana mršavljenja: kavitacija, madero, elektrostimulacija + LED maska za lice u City Spa Meje uz 68% POPUSTA!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Paket se sastoji od 3x tretman kavitacije + 5x maderoterapija od 40 min + 5x elektrostimulacija od 30 min + 1x LED maska! Siguran način da uklonite višak masnoća na zdrav i bezopasan način! Kupon vrijedi do 20.04.2021!

Adresa je šetalište Ivana Meštrovića 7!

KAVITACIJA
Kavitacija je neinvazivni tretman za smanjenje masti koji koristi ultrazvučnu tehnologiju za smanjenje masnih stanica u ciljanim dijelovima tijela.
Poželjna je opcija za one koji ne žele podvrći se ekstremnim opcijama, poput liposukcije, jer nije potrebna nikakva igla ili operacija.
Uz to bezbolno je - često traje manje od sat vremena. Tretman izgleda kao masaža ručnim uređajem, a vidjet ćete smanjenje od 1-4 cm pri svakoj sesiji na tretiranom području.



MADEROTERAPIJA
Maderoterapija se upotrebljava sa ciljem da oblikuje figuru prilikom koje se upotrebljavaju specijalno oblikovani drveni elementi. Koristeći iste postiže se intenzivni pritisak na tvrdokorne celulitne naslage i otklanjanje masnih naslaga zajedno sa ostalim toksinima i viškom vode. Tehnika podrazumijeva seriju pokreta koji se ponavljaju koristeći preko deset različitih drvenih elemenata. Primjenjujući ove elemente na kožu, mišiće, masne naslage, bore i celulit, stimuliramo limfni sistem tijela i time ga oslobađamo od nagomilanih toksina. Ovo oslobađanje od toksina potiče metabolizam na sagorijevanje masti.


ELEKTROSTIMULACIJA
Postavljene elektrode na tijelo induciraju strjne impulse. Tim se potiče i stimulira mišićna kontrakcija (usporedbe radi kao da ste u aktivnosti-vježbanju). U konačnici rezultira uklanjanjem masnih naslaga, redukcijom celulita i potiče povećanje mišićne mase, jednako tako opuštajući nas i vršeći detoks- eliminaciju toksina. Elektrostimulacija je posebno efektivna metoda za uklanjanje masnih jastučića na kritičnijim dijelovima tijela kao što su trbuh, bedra i stražnjica. 



LED MASKA
Radi na principu svjetlosne energije koja se odražava na samu stanicu i potiče regeneraciju stanice. Stimulirajući fibroblast koji je odgovoran za proizvodnju kolagena rezultira vidno pomlađenom kožom, ublažava hiperpigmenatcijske mrlje te zaglađuje bore. Kako ima snažno antibakterijsko djelovanje LED svjetlost također se preporuča osobama koje imaju problema s kožom sklonom aknama. 


ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina unaprijed na broj telefona +385 95 5331 159 ili mail cityspa12@gmail.com uz KOD i ID kupona po primitku.