Studio za njegu tijela Touch u Varaždinu donosi Vam paket 12 tretmana mršavljenja - ultrazvučna kavitacija, body former, multipolarna radio frekvencija, termo deka... samo 349 kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda uključuje paket od 12 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela: 3 ultrazvučne kavitacije, 3 body formera, 3 multipolarne radio frekvencije i 3 termo deke + bodywrappa (u jednom tretmanu)! Kupon se može iskoristiti do 30.04.2021.

KAVITACIJA je jedini nekirurški i neinvazivni postupak koji ciljano uništava masne stanice na trbuhu, bedrima, stražnjici i drugim dijelovima tijela. Navedena metoda koristi specifično djelovanje ultrazvuka i valove određene frekvencije. Takva frekvencija omogućuje da ultrazvuk djeluje isključivo do određene dubine pri kojoj ne dolazi do mišića, a time se onemogućuje uništavanje mišića.

BODY FORMER je elektroterapijski tretman koji putem niskofrekventnih struja djeluje na razgradnju masnog tkiva i celulita, mišićima vraća tonus i čvrstoću, potiče perifernu mikrocirkulaciju i otklanja narančinu koru. Mišićne kontrakcije potiču se putem elektroda koje se postavljaju na ciljane (problematične) dijelove tijela s nakupinama masnog tkiva i celulita.

TERMO DEKA pravi borac protiv celulita. Da biste se riješili celulita i preobrazili oblik tijela, koristite tretman omotavanja koji potiče potkožne procese, što se odražava na elastičnosti dojki, trbuha i bokova. Utječe na funkcioniranje štitnjače i limfnog sustava, kao i na jačanje imunološkog sustava.

BODYWRAPPING

Anticelulitna metoda kojom istodobno oblikujemo tijelo te smanjujemo njegov obujam, a rezultate mjerimo u centimetrima. Već sam naziv „body wrapping“ govori nam da je riječ o postupku omatanja tijela u kombinaciji s posebnim kozmetičkim proizvodima osmišljenim za body wrapping. Omatanjem tijela posebnom folijom osigurava se bolje prodiranje fitoaromatskih sastojaka iz proizvoda za body wrapping u kožu i potkožno tkivo, gdje aktivni sastojci obavljaju željene učinke razgradnje i detoksikacije.