USKRS u Novom Vinodoloskom na 3 dana/ 2 noćenja s PUNIM PANSIONOM za 2 osobe i dijete do 12 g. u Family Hotelu Lišanj uz wellness uživanje, Uskrsni doručak i večeru, animacijski program, poklone...

18 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Očekuje Vas piće iz šankomata za vrijeme večere te piće dobrodošlice, a za mališane Bananacino te lokalna smokovača za odrasle! Uz to djecu će razveseliti šareni bomboni u sobi na dan dolaska! Čari mirnog mjesta u predivnom hotelu uz pregršt pogodnosti! Kupon vrijedi isključivo od 02.04.21. do 04.04.21. ili od 03.04.21. do 05.04.21.!

HOTEL LIŠANJ

Dva različita identiteta spojena u jednom hotelu sa 168 ukusno uređenih soba. Eklektična mješavina povijesne obnove i sadržaja orjentiranih na djecu, čini idealnu kombinaciju za obiteljski odmor u Hotelu Lišanj u Novom Vinodolskom.

Bogata ponudu obuhvaća i sljedeće pogodnosti i aktivnosti: Zecograd u Lišnju (posjetite zečji vrt Mrkve i pisanice, sudjelujte u ludoj potrazi za pisanicama, zavirite u nagrađivano dvorište Zeca Zecoslava ili pak svratite do Pa kaaaak kokošinjca) + Dječji "Champagne & Candy Party" uz animaciju u popodnevnim satima u subotu 03.04. + Uskrsni doručak i prigodna tematska večera u nedjelju 04.04.21. + slatki poklončić za djecu - na odlasku + korištenje gaming rooma s Playstation konzolama + dječja animacija + Movie nights za djecu.


RESTORAN

Uživajte u mediteranskim okusima s prekrasnim pogledom. Restoran ima 360 sjedećih mjesta, 200 sjedećih mjesta na terasi (doživljaj usluživanja na prekrasnoj terasi uz šum mora), nudi: dječji buffet, doručak, ručak i večera a la carte, hranilice za djecu.



BAZENI - dječji bazeni (bio-design) + baby bazeni sa sjenom + dva unutarnja bazena

Dođite i opustite se uz bazene.


U ponudi Vas očekuje korištenje Wellness/SPA zone, unutarnjeg bazena te hotelske teretane.


SMJEŠTAJ

Sve sobe i apartmani opremljeni su sa: SOS alarm sistemom, TV s kabelskom, sušilom za kosu, sef, dostupne su sobe za osobe s invaliditetom, Wi-Fi besplatan, dostupna posluga u sobama 7-23h, direktna telefonska linija, mini bar, ležeća kada i tuš, klima, detektor dima, dječji krevetić na upit (uključen u cijenu).

STANDARD DVOKREVETNA SOBA
Kvadratura: 26 m2. Broj osoba: 3. Sadržava dvostruki krevet.


Obavezna rezervacija na mail kuponi@jadran-crikvenica.hr i telefon +385 51 800 480 uz broj ili sliku kupona po aktivaciji kupona.