Poboljšajte cirkulaciju, opustite mišiće i uklonite napetost dok uživate u prvoklasnoj medicinskoj, cross friction ili hot stone masaži od 45 ili 60 min u Hotelu Admiral u Vinkovicima, već od 99 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Na raspolaganju Vam je medicinska, croos friction i funkcionalna ili hot stone masaža! Opustite se i uživajte! Kupon je moguće iskoristiti u periodu do 26.04.2021. na adresi: Bana J. Jelačića 6, 32100 Vinkovci!

Hotel Admiral je gradski hotel u centru Vinkovaca, samo desetak koraka od poznate vinkovačke lampe i gradskog korza. Kako se grad Vinkovci mogu pohvaliti da su najstarije europsko naselje tako se i mi možemo pohvaliti kako imamo bogatu povijest. Naime, zgrada hotela sagrađena je još davne 1938.g., te su se sva gradska događanja i okupljanja zbivala baš u našem hotelu.

MEDICINSKA MASAŽA

Medicinska masaža prvenstveno je namijenjena za pojačavanje cirkulacije, smanjivanje bolova u mišićima i zglobovima te uklanjanje stresa i napetosti.

CROSS FRICTION i FUNKCIONALNA MASAŽA

Kombinacija ove dvije tehnike pomaže u tretiranju bolnih sindroma sustava za pokretanje, pogotovo križobolje. 

Od klasičnih ‘welness’ masaža razlikuje se po tome što se izvodi bez ulja, klijent je u odjeći, tehnike se izvode uz pokret te je dosta interaktivna u odnosu na klasičan pristup, iako je klijent opušten i pasivan. Prije samnog tretmana radi se anamneza boli, pregled leđa i posturalna analiza, te prolazimo kroz kontraindikacije radi sigurnog izvođenja tretmana.

HOT-STONE MASAŽA

Hot-stone masaža ili masaža vrućim kamenjem je posebni pristup za dubinsko opuštanje mišića.Uporaba vrućeg kamenja je poznata iz antičkih vremena, a u moderno vrijeme je popularizirana zbog svoje iznimne učinkovitosti u raznim spa-centrima, pa tako i kod nas. Kamenje je najčešće bazalt, crni vulkanski kamen koji jako dobro upija i zadržava toplinu. 

Zagrijani, glatki oblutci se postavljaju na ključne točke na tijelu čime se postiže bolja prokrvljenost, a u konačnici i bolje opuštanje Vašeg tijela. Prije Vašeg dolaska, kamenje se dezinficira i zagrije. Na početku masaže koristi se ulje kako bikamenje lakše klizilo po koži. Terapeut uvijek prvo drži kamenje u ruci i sa tako zagrijanom rukom dodiruje klijenta kako biprovjerio temperaturu kamenja. Nakon masaže kamenje se može postaviti po ključnim točkama duž kralježnice i lumbalnog dijela leđa. Nakon što se okrenete na leđa, terapeut koristi manje kamenje za masažu lica i vrata. Kamenje se može postaviti u klijentove dlanove, ili između prstiju, usvrhu poboljšanja cirkulacije. Ako klijent ima upalu mišića ili povredu, tada se koristi i hladno kamenje.