[NOVO] Nezaboravne blagdane provedite u sunčanom Poreču! USKRŠNJI odmor na 4 dana/ 3 noćenja u luksuznom apartmanu Oli Mare uz piće dobrodošlice, sve za 4 osobe, super cijena!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Isplanirajte jedinstveni odmor uz prostrani i moderni smještaj! Ponuda se može iskoristiti isključivo od 02.04.21. do 05.04.21.

Apartman Oli Mare nalazi se u samom srcu starog grada Poreča. Nudi besplatan parking i wi-fi, te tv na svim jezicima i Netflix u svakoj sobi. Stara istarska sabornica se nalazi preko puta apartmana, Euftazijeva bazilika na samo 50 m pješke, a glavni Trg na samo 200 m. Apartman uz samo more odličan za odmor te Vam auto uopće nije potreban jer ste u centru grada.

Boravišna pristojba je uključena u cijenu!

SMJEŠTAJ
Klimatizirani apartman sastoji se od 2 spavaće sobe, dnevnog boravka, potpuno opremljene kuhinje s perilicom posuđa i kuhalom za vodu i 1 kupaonice s tušem i sušilom za kosu. 

CrnoJaje preporuča provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona na 091 4340 403. ODMAH po primitku kupona obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail emmiolic@gmail.com uz broj kupona po aktivaciji kupona.

Što vidjeti u Poreču?

Eufrazijevu baziliku iz 6.st., uvrštenu u UNESCO-vu svjetsku kulturnu baštinu. Osim bazilike, posjetite i Veliki hram, Neptunov hram, gotičke palače, porečke tornjeve…