[NOVO] Riješite se ukočenosti i bolova! Paketi refleksoterapija ili akupresura za uklanjanje napetosti i stresa u 3 dolaska u Studiu Melanis u Zagrebu, već od samo 145 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon se może iskoristiti do 15.05.2021. u tri dolaska na adresi: Ozaljska 93, Zagreb!

Akupresurna masaža je jedinstvena kombinacija relaksacije i terapije.
Osmišljen da poput noćnog odmora regenerira tijelo i smiri um. Objedinjuje manualne tehnike masaže, prirodnu dekompresiju kralježnice opuštanjem mišićno fascijalnih napetosti sa pasivnim istezanjem muskulature te akupresurno umijeće revitalizacije tijela pritiskom na energetske tokove. Nema skidanja i popratnih procesa. Sve tehnike opuštanja i istezanja vrše se preko odjeće i prostirke.Implementira moderne tehnike manualnih terapija, prije svega s ciljem opuštanja mišićnih i fascijalnih napetosti. Opušta se napetost cijele muskulature leđa i potiču metaboličke reakcije. 

Refleksoterapija je masaža pojedinih dijelova stopala ili ruke s ciljem izravnog utjecaja na zdravlje organa u tijelu. Stopala i dlanovi su osim temelja našeg tijela i 'podrum' našeg bića. Refleksologija je jedan od načina borbe sa fizičkim i psihičkim posljedicama tereta koje naš organizam svakodnevno akumulira u točkama na stopalima. Smatra se da refleksologija stopala ima tradiciju dugu 6000 godina. Raspored zona na stopalima odgovara rasporedu organa, kostiju i mišića u tijelu. Svi organi sa desne strane tijela odražavaju se na desnom stopalu, a oni s lijeve strane na lijevom stopalu. Stimulacijom odnosno masažom pojedinih dijelova stopala/ ruke  izravno utječemo na zdravlje pojedinih dijelova tijela.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna najava 3 dana unaprijed na br.tel: 095 355 7359, uz KOD i ID kupona po primitku!