[NOVO] Primorski gradić koji oduševljava slikovitom ljepotom - Tisno! Iskoristite proljetni odmor na 3 dana/ 2 noćenja u Apartmanima Prova i napunite baterije, sve za 2 osobe i samo 699 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svi apartmani su klimatizirani i imaju terase s pogledom na more! Kupon za ponudu vrijedi do 01.06.21.

Apartmani Prova smješteni su u mirnom dijelu mjesta Tisno sa najljepšim zalazom sunca.Prvi red do mora. Svi apartmani su klimatizirani, sa terasom sa pogledom na more, parkingom te vezem za bodove. 

Posteljina, ručnici te boravišna pristojba su uključeni u cijenu.

Apartmani su različite velicine za od 2 do 5 osoba. 
U sklopu kuće je alla card restaurant. Nudimo mogućnost doručka, ručka i večere.

Prije kupnje obavezno provjeriti raspoloživost apartmana s Partnerom na telefon 098 911 0399, a ODMAH po kupnji kupona obavezna potvrda rezervacije na mail marko.prova41@gmail.com, uz KOD i ID po primitku kupona.

O MJESTU

Smješten dijelom na Tišnjanskom poluotoku, a dijelom na otoku Murteru. Tjesnac (po kojem je Tisno i dobilo ime) između otoka i kopna širok je samo 38 metara, a od 1832 povezan je, danas, pokretnim mostom. Noviji dio naselja izgrađen je na kopnenom predjelu Gomilica.Tisno, malo misto s tipičnim primorskim krajolikom, pješčanim plažama i uređenom obalom, ima dugu tradiciju organiziranog turizma. Mjesto danas nudi raznovrsni smještaj, a i bogatu rekreacijsku ponudu vezanu uz plovidbu, jedrenje, školu ronjenja i druge sportove.

U sklopu kuće je a la carte restoran koji počinje s radom od 01.05.21. i nakon toga postoji mogućnost doplate za doručak, ručak ili večeru, informacije i plaćanje na licu mjesta!