[NOVO] Ispijte kavu na sunčanoj Rivi i opustite se u Splitu ovog proljeća ili otvorite sezonu ljetnih radnosti na 3 dana/ 2 noćenja u udobnom apartmanu Paula za 4 osobe, već od samo 899 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda se može iskoristiti isključivo do 01.06.21.

APARTMENT PAULA

Apartman se nalazi na splitskoj Rivi i ima doista fenomenalan pogled na more. Apartman je predviđen za 4 osobe jer ima dva bračna kreveta, kompletno je moderno opremljen i ima sve što gostima omogućava ugodan i komforan boravak. 

Boravišna pristojba je uključena u cijenu!

Sve što je bitno u Splitu je nadohvat ruke a izvanredna Park šuma Marjan je udaljena oko 150 metara.

CrnoJaje preporuča provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona na 098 974 2284.

SPLIT

Osim šetnje najvećom modnom pistom na Jadranu – splitskom Rivom, zelena oaza Marjan je mjesto gdje možete pronaći miris borova, zrake sunca i doživjeti atmosferu kakvu samo Dalmacija može pružiti. Pogled sa vidilice ne bi trebali propustiti kad ste u Splitu, a zajednička fotografija s panoramom u pozadini biti će jedna od najljepših u Vašem foto albumu. Izložbe i predstave, nastup bendova sa živom glazbom na više lokacija, obilježje su grada koji uvijek živi. Zašto je ovaj grad najlipši grad na svitu, saznajte i vi i budite dio splitskog šušura! 

ODMAH po primitku kupona obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail tonci.silic111@gmail.com uz broj kupona po aktivaciji kupona.