[NOVO] Šarmantni zaljev uz more za proljetnu idilu! Villa Mediterana 4* kraj Trogira očekuje Vas na 3 dana/ 2 noćenja s Polupansionom uz privatno uživanje u wellnessu, sve za 2 osobe i samo 1199 kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uz prekrasan pogled na okolne otoke, čisto more pronađite svoj mir ovog proljeća! 1 dijete do 6 godina GRATIS! Kupon vrijedi do 31.05.2021.!

VILLA MEDITERANA je obiteljska vila smještena u malom mirnom mjestu Seget-Vranjica, samo 5 km od Trogira. Vila se nalazi samo 10 m od prekrasnog i kristalno čistog Jadranskog mora i plaže s prekrasnim pogledom na okolne otoke i more. Trogir je naše kulturno i povijesno središte i pod zaštitom je UNESCO-a od 1997. godine.

Villa Mediterana nudi luksuzne, udobne apartmane s pogledom na more, apartman (A4 ili 4 + 1) i sobe (A2), sve opremljene najmodernijom opremom (mini bar, klima uređaj, jacuzzi ...) i s visokokvalitetnim namještajem.
Osjetite pravu mediteransku kuhinju, koristeći visokokvalitetno voće i povrće iz organskog vrta, meso i ribu popraćene maslinovim uljem kao glavnim sastojkom kulinarskih kreacija.

Ponuda obuhvaća: 3 dana/ 2 noćenja s doručkom i večerom u restoranu 'Mediterana' uz 1x privatno korištenje wellness zone u trajanju od 2 sata u dvokrevetnoj sobi (exclusive ili classic, ovisno o raspoloživosti), besplatan wifi, parking.

U Seget Vranjici, kao i u okolici Trogira, pronaći ćete velik izbor sportskih aktivnosti. Također organiziramo transfere i izlete do lokalnih atrakcija.

Restoran

Restoran „Villa Mediterana“, Seget Vranjica-Trogir - nudi bogat izbor domaćih i međunarodnih specijaliteta kao i tradicionalna dalmatinska jela poput poklopca za pečenje, juha, flanca itd. Svakodnevno svježa riba, meso, školjke i povrće uglavnom je vlastiti ekološki uzgoj, roštilj od prirodnog drveta jamči izvrsnu kvalitetu jela iz naše kuhinje. Također je u ponudi bogata kolekcija vina eminentnih hrvatskih proizvođača vina.

ODMAH nakon kupnje kupona potrebno je rezervirati željeni datum korištenja na telefone 00385 21 89 43 33 ili 00385 99 68 49 480, te e-mail: info@villamediteranatrogir.com, uz sve potrebne podatke (ime i prezime, adresa, br.tel) i KOD te ID kupona.

Wellness - Spa & Relax zona

Oaza obuhvaća: finsku saunu s aromaterapijom, hidromasažu kadu, tuširanje s kromoterapijom, grijanu klupu, soba za opuštanje sa zidom od himalajske soli. Wellness prostor se koristi u skladu s preporukama HZJZ!