Proljeće u Novom Vinodolskom uz 3 dana/ 2 noćenja s PUNIM PANSIONOM za 2 osobe i 1 ili 3 djece do 12 god. u Family Hotelu Lišanj uz wellness&spa uživanje, movie nights, animaciju, od samo 1499 kn!

16 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda vrijedi za 2 odrasle osobe i dijete do 12 godina ili 2 odrasle osobe i 3 djece do 12 godina (ovisno o odabranoj opciji)! Miris proljeća, topli povjetarac i Vi! Osvježite energiju uz sve čari mirnog mjesta i aranžman s puno pogodnosti! U potpunosti prilagođeno svim uzrastima, naročito mališanima koji će se oduševiti slatkim poklončićima i movie nights, a očekuje ih dječja animacija... Kupon vrijedi isključivo od 23.04.21. do 21.05.21.

HOTEL LIŠANJ
Dva različita identiteta spojena u jednom hotelu sa 168 ukusno uređenih soba. Eklektična mješavina povijesne obnove i sadržaja orjentiranih na djecu, čini idealnu kombinaciju za obiteljski odmor u Hotelu Lišanj u Novom Vinodolskom.

U bogatoj ponudi Vas očekuje: PUNI PANSION + piće iz šankomata za vrijeme ručka i večere + piće dobrodošlice + korištenje gaming rooma s Playstation konzolama + Movie nights za djecu i Game room za roditelje 3x tjedno + besplatan sadržaj za djecu: dostupna je dječija karting staza za sve uzraste i napuhanac za skakanje u obliku aviona+ slatki poklončić za djecu na dan odlaska + korištenje SPA zone, unutarnjeg bazena i hotelske teretane + dječja animacija + besplatan wi-fi + besplatan parking u blizini hotela.

RESTORAN
Uživajte u mediteranskim okusima s prekrasnim pogledom. Restoran ima 360 sjedećih mjesta, 200 sjedećih mjesta na terasi (doživljaj usluživanja na prekrasnoj terasi uz šum mora), nudi: dječji buffet, doručak, ručak i večera a la carte, hranilice za djecu.

BAZENI - dječji bazeni (bio-design) + baby bazeni sa sjenom + dva unutarnja bazena
Dođite i opustite se uz bazene. 

Za nezaboravan odmor Vas očekuje i jednokratni voucher s popustom od 15 % na konzumacije u kavani Inter na središnjem gradskom trgu u Crikvenici + voucher s popustom od 10 % na konzumaciju hrane i pića na svim punktovima u hotelu (vanpansion) za cijelo vrijeme trajanja boravka.

SMJEŠTAJ
Sve sobe i apartmani opremljeni su sa: SOS alarm sistemom, TV s kabelskom, sušilom za kosu, sef, dostupne su sobe za osobe s invaliditetom, Wi-Fi besplatan, dostupna posluga u sobama 7-23h, direktna telefonska linija, mini bar, ležeća kada i tuš, klima, detektor dima, dječji krevetić na upit (uključen u cijenu).

Prije kupnje kupona obavezno provjeriti raspoloživost na mail kuponi@jadran-crikvenica.hr ili telefon +385 51 800 488.

STANDARD DVOKREVETNA SOBA
Kvadratura: 26 m2. Broj osoba: 3. Sadržava dvostruki krevet.

KOMBINIRANA OBITELJSKA SOBA

2 sobe spojene unutarnjim vratima.

Obavezna rezervacija na mail kuponi@jadran-crikvenica.hr i telefon +385 51 800 488 uz broj ili sliku kupona po aktivaciji kupona.