Proljetni ili ljetni odmor uz mediteranski luksuz! 2 ili 3 noćenja s Polupansionom za 2 osobe u Crvena Luka Resort 4* u Biogradu n/M + vanjski bazen, bicikli, fitness i kardio zona, već od 1509 kn!

13 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite željeni broj noćenja i zaputite se na idiličan odmor, ovisno o odabiru smještaja smještaj za do 2 djece je gratis, zavisno o sobi do određenog godišta! Kupon vrijedi isključivo za termin od 20.05.21. do 19.06.2021. (check-out)

Crvena Luka Resort 4*

Crvena Luka Resort 4* nalazi se u blizini Biograda na Moru, 3 km južno od centra grada, u skrivenoj uvali pješčane plaže, okruženoj stoljetnom borovom šumom. Biograd na Moru nalazi se na samome središtu hrvatske obale Jadrana, tek 30 km od zračne luke Zadar.

Crvena Luka Resort 4* jedinstveni je spoj bogatog prirodnog okruženja i modernog dizajna na Jadranskoj obali. Turistička tradicija Crvena Luka Resort 4* započinje 1960. godine. Potpuno preuređen u kompleks sa četiri zvjezdice 2013. godine, Resort predstavlja jedinstvo modernog dizajna i bujne mediteranske prirode, ugniježđen u skrivenoj pješčanoj uvali jadranske obale.
Crvena Luka Resort 4* obuhvaća 69 udobnih hotelskih soba, 31 prostrani hotelski suite (standard apartmani), 46 superior apartmana te 20 luksuznih vila modernog dizajna u potpunosti opremljenih.

Ponuda vrijedi za 2 osobe (opcija 1. i opcija 3.) te za 2 odrasle osobe i 2 djece - 1 dijete do 6 godina u krevetu s roditeljima i 1 dijete od 6 do 14 godina na pomoćnom ležaju (opcija 2. i opcija 4.).

Standard sobe (30m2) imaju bračni krevet za dvoje u kojem dijete do 7 godina može spavati sa roditeljima.

Superior sobe (30 m2) s bračnim krevetom za dvoje nude ambijent za dobro raspoloženje i opuštajuće trenutke.

Šetnja i sunčanje na prekrasnoj pješčanoj plaži, uživanje u gastronomskim delicijama našeg glavnog restorana Il Dodge, à la carte restorana Il Moro, te pizzerije & bistroa Mamma Rosa samo su još jedan dio ove prirodne oaze. Tu je još i beach bar Movida, Movie bar, Roof top bar te Wellness & Spa centar. Razne rekreativne i sportske aktivnosti su svakodnevno na raspolaganju svim našim gostima.

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na 099 535 2101 i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona isključivo na e-mail: reservations@crvena-luka.hr, uz KOD i ID kupona.

Osim spomenutog, Crvena Luka Resort 4* nudi i moderne multifunkcionalne kongresne dvorane za poslovne potrebe i organizaciju svečanih događaja, te izlete s posebnim pogodnostima za sve naše goste.

Neposredan kontakt s prirodom te luksuzni ambijent, čini Crvena Luka Resort idealnim mjestom za ekskluzivan odmor na jednoj od najljepših lokacija i plaža u Hrvatskoj.
Panoramski pogled na bogati kornatski arhipelag, nezaboravno iskustvo uživanja u prirodnim ljepotama i zalasku sunca, kvaliteta usluge i smještaja su samo neki od razloga zašto nam se naši gosti uvijek vraćaju.

Dodatna pogodnosti: 20 % popust u wellnessu i 10 % popust na hranu i piće, plaćanje na licu mjesta.

Wellness & Spa
Prepustite se rukama stručnjaka u našem wellness & spa centru priuštite sebi i svojim najbližima nezaboravne trenutke u raznovrsnim masažama i tretmanima. Uživajte u jedinstvenom ambijentu, modernoj opremljenosti interijera i očaravajućoj prirodi.

Wellness & spa dio opremljen je turskom kupelji, finskom saunom, unutarnjim grijanim bazenom, fitness sobama i kardio dvoranama te suvremenim prostorijama za masaže i razne tretmane. U ponudi također imamo i masažu na plaži. Iskušajte umirujuću, terapeutsku masažu u sjeni borova i uz šum valova. Osjećaj je nezaboravan. Ponuda obuhvaća korištenje unutarnjeg grijanog bazena koji se koristi u skladu sa svim epidemiološkim standardima, dok će vanjski biti dostupan isključivo i sukladno vremenskim uvjetima i sukladno raspoloživosti.

U našem wellness & spa centru postići ćete potrebnu harmoniju duha i tijela, zaboraviti na brige te se riješiti nakupljenoga stresa. Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!