Pronađite svoj mir u prekrasnoj prirodi i odmoru za cijelu obitelj ili društvo! Kamp Oaza mira u Dragama poziva Vas na 4 dana/3 noćenja za do 6 osoba u mobilnim kućicama za samo 1199 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Auto-kamp Oaza mira nalazi se u mjestu Drage, u središtu hrvatske obale na prekrasnoj lokaciji između brda, s vlastitom uvalom, u prirodnom ambijentu pretvara vaš odmor u užitak... Kupon vrijedi za do 6 osoba i može se iskoristiti do 31.05.2021.

Kamp je novi, potpuno uređen i opremljen kamp koji će nakon provedbe kategorizacije biti jedan od rijetkih kampova s 5 zvjezdica u Hrvatskoj. Kamp je izdvojen iz mjesta, tako da gosti kampa nisu izloženi gužvi i buci. Smješten je na padinama brijegova koji okružuju uvalu Torina čiji završetak je prekrasna plaža.

Kamp ima 191 parcela, 10 mobilnih kućica, veliki potpuno opremljeni sanitarni čvor, trgovinu, caffe-bar (na plaži), terene za odbojku na pijesku. Za goste je osigurana dnevno svježa opskrba voćem i povrćem u sklopu samoposluge.

Gosti kampa mogu uživati na plaži koju okružuje kamp. Plaža je šljunčana, a borovi se nalaze blizu plaže tako da ima dovoljno hlada za one koji se ne vole sunčati. Podalje od kampa nalaze se mjesne plaže, obje šljunčane.

Gosti koji žele potpuni mir i samoću mogu potražiti svoj djelić obale krenuvši pješice od kampa duž obale ili udaljivši se vozilom. Blizu obale je otok Vrgada i mnogobrojni otočići do kojih možete brzo stići čamcem.

Mobilne kućice

U kampu se nalaze uređene i klimatizirane mobilne kućice. Nudimo mogućnost najma mobilnih kuća tijekom godine. Sve kućice smještene su u neposrednoj blizini plaže na uređenim parcelama.

Drage su smještene u centralnoj zoni hrvatskog Jadrana, na magistralnom putu između Zadra i Šibenika uz izuzetno razvedenu obalu, čisto more sa pogledom na brojne otočiće. Priroda je tu stvorila idealne plaže, koje se zbog struja mogu podičiti izvanrednom čistoćom mora. 

Iako se Drage nalaze vrlo blizu gradova kao što su Zadar i Šibenik, po miru i tišini mogu se mjeriti s nekim vrlo udaljenim mjestima na otocima, a ipak uz sve pogodnosti modernog načina života.