Sjajna ponuda za svibanjski odmor u DUBROVNIKU! Provedite prekrasan odmor u proljetnom ozračju uz 2, 3 ili 4 noćenja s doručkom za 2 osobe u Art Hotelu i već od samo 899 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Iskoristite slobodno vrijeme za senzacionalan odmor na samom jugu Hrvatske uz vrhunski smještaj i uslugu Art Hotela... Dijete do 12 godina GRATIS! Kupon vrijedi do 31.05.2021.

Dobrodošli u novootvoreni ART HOTEL u Dubrovniku, skriveni dragulj okružen čistom prirodom, s pogledom na zadivljujuće Jadransko more i brdo Petka.

Novouređen, s intimnom atmosferom i besprijekornom uslugom, Art Hotel savršeno je mjesto za sve koji traže miran odmor daleko od gradske gužve.

Ponuda uključuje i piće dobrodošlice u Lobby baru Art + 20% posto popusta u Lobby baru Art za vrijeme boravka + mogućnost rane prijave i kasnije odjave!

Smješteni smo u srcu ljupkog zaljeva Lapad, samo 2 minute hoda od najpopularnije plaže na tom području, kao i od mnogih malih plaža skrivenih pod borovima. Na tom području ima mnogo aktivnosti za uživanje svih gostiju, kao što su barovi, restorani lokalne kuhinje, teniski tereni, kino, dječje igralište, trgovački centar i mnogi drugi.

Lapadski zaljev ima izravnu autobusnu vezu do Starog grada Dubrovnika, gdje naši gosti mogu razgledati drevne zidine ispod UNESCO-ve svjetske baštine i sve ostale povijesne spomenike, crkve i muzeje.

Naš Lounge bar Art smješten je u predvorju hotela i na našoj prekrasnoj terasi. Uživajte u čaši kvalitetne hrvatske vinove loze, svježe pripremljenim smoteovima i dalmatinskim tanjurima s najljepšim pogledom.

Prije kupnje kupona OBAVEZNA provjera raspoloživosti na 0912771777, a ODMAH po kupnji i primitku obavezna potvrda rezervacije isključivo na e-mail info@arthoteldubrovnik.com, uz KOD i ID kupona.