[NOVO] Doživite zavodljivi mediteranski šarm Vrbnika uz rustikalne apartmane Bonaca 2 na 2 dana/ 1 noćenje ili 3 dana/ 2 noćenje + GRATIS parking, sve za 2 osobe i od SAMO 329 kn!!!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite jedno noćenje preko tjedna ili dva za vikend odmor! Tko jednom doživi Vrbnik, uvijek se iznova u njega vraća... Kupon za ponudu vrijedi do 01.06.21., a kupon za ponudu 2 vrijedi do 13.06.21.

APARTMAN BONACA 

Mirna idilična lokacija čine ovaj dobro opremljen stan u novouređenoj kamenoj kući savršenim izborom za vaš odmor. Apartman se na 36 m2 i idealan je za 2 osobe.

Na raspolaganju su dnevni boravak s blagovaonicom i kuhinjom s fantastičnim pogledom na more, dvokrevetna soba, kupaonica i terasa. Djelomično natkrivena terasa s roštiljem savršena je za uživanje u toplim ljetnim danima. Internet i klima uređaj su uključeni u cijenu, a parking u dvorištu. Uživajte u boravku u ovoj lijepo obnovljenoj kamenoj kući s prekrasnim pogledom na more!

Boravišna pristojba, posteljina i ručnici su uključeni u cijenu!

SMJEŠTAJ
Opremljenost: prostorija za boravak, blagovaonicu i kuhinju, posuđe za jelo i kuhanje, pribor za jelo i sl., štednjak, hladnjak, filter aparat za kavu, mikrovalna pećnica, kuhalo za vodu, dvokrevetna soba s bračnim krevetom, kupaonica sa WC-om.

Prije kupnje obavezno provjeriti raspoloživost apartmana s Partnerom, a ODMAH po kupnji kupona obavezna potvrda rezervacije na mail vrbnikapartments@gmail.com ili na mobitel 091 7378 746, uz KOD i ID po primitku kupona.

VRBNIK

Vrbnik jednostavno morate vidjeti! Vrbnik se nalazi na istočnoj obali otoka Krka u Kvarnerskom zaljevu. Stara gradska jezgra nad morem zaista je očaravajuća... Ovaj drevni, kameni grad koji izranja iz mora i uranja u modrinu neba vrlo je skladno sagrađen, u suglasju s prirodom. 

Vrbnik zimi ima oko 900 stanovnika, a ljeti oko 2000 stanovnika. Vrbnik je pravi izbor za sve znalce koji ne žele masovni turizam već su u potrazi za izvornim mediteranskim šarmom.