Morske radosti u Puli s obitelji ili prijateljima! 3 dana/2 noćenja u apartmanu za do 4 osobe ili apartmanu za do 6 osoba u Splendid Resortu i korištenje vanjskog bazena - već od samo 975 kn!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Boravišna pristojba uključena u cijenu! Kupon se može iskoristiti od 01.06. do 03.07.2021., ovisno o odabranoj opciji.

Samoposlužni apartmani ● Pogled na more ● Bazen s morskom vodom

Na samo nekoliko koraka od mora, skladno uklopljeno u ljekoviti zagrljaj mirisnog mediteranskog parka, pruža idealnu atmosferu za obiteljski odmor i opuštanje. Turističko naselje Splendid Zlatne stijene smješteno je na idiličnom položaju u popularnoj zoni poznatoj pod nazivom "Podstinje" ili "Zlatne stijene" u Puli. Obližnja stjenovita obala blago se spušta prema moru, te mnogi od apartmana turističkog naselja Splendid Zlatne stijene Istra imaju fantastičan pogled na more i na omiljeno pulsko obalno šetalište Lungomare. 

Besplatni Wi-Fi i besplatni parking!

Turističko naselje Splendid Zlatne stijene posebno je privlačno za obitelji zbog sadržaja prilagođenih djeci i savršene lokacije u blizini mora. Na vrhu brežuljka na kojemu je smješten kompleks nalazi se Fort Bourgignon, utvrda iz austrougarskog razdoblja – veličanstven primjer arhitekture i povijesti koje će vas zasigurno očarati.

Gostima su na raspolaganju dva vanjska bazena s morskom vodom, od kojih je jedan namijenjen djeci. Prekrasna stjenovita plaža s pristupačnim ulazom u more, šljunčana uvalica za najmlađe.

Gosti turističkog naselja Splendid mogu uživati u raznovrsnoj gastronomskoj ponudi i velikom izboru domaćih i stranih specijaliteta. Iskoristite mogućnost polupansiona i uživajte u mediteranskim specijalitetima restorana Horizont.

Trgovina u apartmanskom naselju, koja svakodnevno nudi svježe namirnice, razveselit će sve one koji uživaju u spravljanju vlastitih kulinarskih poslastica.