NOVO! Obiteljsko ljetovanje uz atraktivne plaže i vrhunski Valamar Bellevue Resort 4* u Rabcu na 3 dana/ 2 noćenja s ALL INCLUSIVE uslugom za do 4 osobe uz uživanje u bazenima, od samo 2790 kn!

24 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Elegantni odmor uz predivnu prirodu, vrhunsku uslugu i pregršt sadržaja za sve uzraste... Ponuda vrijedi za 2 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 1 dijete do 16 godina ili 2 odrasle osobe i 2 djece do 16 godina, ovisno o odabranoj ponudi. Kupon za ponudu vrijedi isključivo za termin od 02.06.21. do 26.06.21.

Jedinstveni Valamar Bellevue Resort smješten je iznad očaravajućih rabačkih plaža s biserno bijelim oblucima. S atraktivnih bazena i s terasa restorana i barova pruža zadivljujući panoramski pogled na more i otok Cres.

Želite li provesti bezbrižno ljetovanje sa svojom obitelji, u ovom resortu ćete dobiti i više od toga. S uslugom all inclusive nećete morati razmišljati o planiranju obroka i užina i sve će vam biti nadohvat ruke.Vaše mališane posebno će oduševiti atraktivni bazeni s vodenim atrakcijama i cjelodnevna animacija u dječjim klubovima za sve uzraste – od beba do tinejdžera.

Dok oni uživaju, vi se možete opustiti na plaži ili uz piće na elegantnom bazenu s pogledom na more. 

Volite li sport, nećete moći odoljeti rekreaciji u fantastičnoj prirodi, zabavnim sportskim turnirima i vodenim sportovima, a prijat će vam i potpuna relaksacija i vježbe na otvorenom. Navečer će se cijela obitelj zabaviti uz glazbu uživo i odličan animacijski show program. Bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!

Ponude uključuju: 3 dana uz 2 noćenja + 2 x All Inclusive usluga + korištenje bazena za aktivnosti ili opuštanje + korištenje dječjeg Splash bazena i bazena za bebe + besplatan parking + besplatan WI-FI, sve za 2 osobe. Ovisno o odabranoj opciji smještaj je u superior sobi s balkonom morska strana ili u superior trokrevetnoj sobi morska strana ili u obiteljskoj sobi s balkonom pogled more.

SMJEŠTAJ
• SUPERIOR SOBA S BALKONOM, MORSKA STRANA
Opremljenost: balkon, morska strana, bračni krevet, Max. 2 osobe, kupaonica, klimatizacija.

• SUPERIOR TROKREVETNA SOBA, MORSKA STRANA
Opremljenost: morska strana, jedna spavaća soba s bračnim krevetom/odvojeni kreveti + sofa na razvlačenje, Max. 3 osobe, kupaonica, klimatizacija.

• OBITELJSKA SOBA S BALKONOM
Opremljenost: balkon, oogled na park, jedna spavaća soba s bračnim krevetom + 2 dnevna kreveta odvojena kliznim vratima, Max. 4 osobe, kupaonica, klimatizacija.

RESTORANI I BAROVI U VALAMAR BELLEVUE RESORTU
Očekuje vas bogati bife buffet za vrijeme doručka, ručka i večere u ukusno uređenom hotelskom show-cooking restoranu na dva kata – restoran Garden Terrace na nižem katu i glavni restoran na višem katu. Dok kušate ukusne specijalitete domaće i internacionalne kuhinje, vaša djeca će uživati u dječjem meniju i kutku osmišljenom samo za djecu.

U sklopu all inclusive ponude, jednom tjedno možete večerati i u rustikalnoj taverni koja nudi birane specijalitete lokalne kuhinje, a na raspolaganju su vam i lobby bar te barovi na bazenima i u zabavnoj zoni. 

Želite li pak isprobati nešto drugačije izvan all inclusive ponude, kušajte svježa i zdrava jela u našem restoranu Green&Grill na plaži, uživajte u odličnoj kavi u Thea’s Coffee Shopu ili začinite svoje ljeto s vrhunskim vinima u našem wine baru.