NOVO! Premium krstarenje s Adriatic Cruise by Kompas na 8 dana/ 7 noćenja s Polupansionom & kapetanska večera na ruti: Split, Brač, Korčula, Mljet, Hvar, Lastovo i Vis za 1 osobu!

36 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Luksuzni brod koji će Vas oduševiti udobnim kabinama, koje su uređene prema posljednjim svjetskim standardima! Krenite u morsku pustolovinu i uskoro ćete saznati što to znači doista uživati u životu! Raspoloživi termini 17.07.21. do 24.07.21. ili 14.08.21. do 21.08.21. ili 21.08.21. do 28.08.21.

PROGRAM PUTOVANJA:

• Dan 1 SPLIT DOLAZAK, Subota (VD)
Ukrcaj na brod moguć je od 13 sati u Luci Split. Smjestite se u kabinu i opustite prije večere dobrodošlice. Noćenje u Splitu. 

Ponuda uključuje: smještaj na brodu Supreme kategorije u kabini (kabina u potpalublju) s kupaonicom, klimom i LCD televizorom (Adriatic King ili Bella) + 7 noćenja na ruti Split - Split + svaki dan doručak + ručak 6 dana u 3 slijeda + večera dobrodošlice i kapetanska večera + aparati s vodom + dnevno čišćenje kabine, promjena ručnika i posteljine srijedom (ili češće po potrebi) + WiFi na brodu + profesionalni Cruise Manager koji brine o vama tijekom cijelog putovanja, polazak iz luke Split, za 1 osobu.

• Dan 2 SPLIT – BOL – JELSA, Nedjelja (D, R)
Jutarnja plovidba prema Bolu na otoku Braču s pauzom za kupanje na najpoznatijoj plaži u Dalmaciji – Zlatni Rat, čiji se oblik neprestano mijenja pod utjecajem mora i vjetra. Uz ručak na brodu plovimo do Jelse, gradića na otoku Hvaru najpoznatijem po opuštenoj atmosferi, UNESCO-ovoj baštini, kristalno plavom moru, prekrasnim plažama te najboljim vinarijama u regiji. Poslijepodne i večer su vam na raspologanju za upoznavanje ovog lijepog mjesta.

Krstarenje je najboljim i najnovijim Supreme brodovima ADRIATIC KING I BELLA koji primaju do najviše 40 putnika, smještaj će biti sukladno popunjenosti kapaciteta.

• Dan 3 JELSA – KORČULA, Ponedjeljak (D, R)
Rano ujutro krećemo u smjeru Korčule. Nakon doručka, za vrijeme plovidbe opustite se na palubi za sunčanje, u jaccuzziju, a imate ćete priliku i za plivanje u jednoj od prekrasnih uvala. Plovidbu nastavljamo za vrijeme ručka te u poslijepodnevnim satima uplovljavamo u Korčulu, grad koji se smatra rodnim gradom slavnog istraživača Marca Pola. Uživajte u šetnji jednim od najbolje očuvanih srednjovjekovnih gradova na Mediteranu ili kušanju vina u jednom od lokalnih vinskih barova. Vaša večer je slobodna za otkrivanje grada ili uživanje u večeri u jednom od mnogih dobrih restorana.

• Dan 4 KORČULA – MLJET – LASTOVO, Utorak (D, R, KV) 
Ujutro plovimo još malo južnije prema otoku Mljetu na kojem je Nacionalni park u kojem možete posjetiti slavna slana jezera i uživati u vožnji brodom na otočić svete Marije na kojem se nalazi Benediktinski samostan, stara crkva iz 12. stoljeća (ulaznica za ulazak u Nacionalni park uz doplatu). U vrijeme ručka plovidbu nastavljamo prema Lastovu, otoku poznatom po venecijanskoj arhitekturi iz 15. i 16. stoljeća. Uz Mljet, Lastovo je najšumovitiji hrvatski otok s više od 70 % šumovite površine te je 2007. godine Lastovo proglašeno Parkom prirode. Večeras uživajte u kapetanskoj večeri na brodu.   

• Dan 5 LASTOVO – VELA LUKA – VIS, Srijeda (D, R) 
Danas plovimo sjeverno prema otoku Visu uz zaustavljanje u Veloj Luci na otoku Korčuli, rodnom mjestu Olivera Dragojevića. Vela Luka je miran mediteranski gradić, okrenut tradicionalnoj poljoprivredi, ribarstvu i turizmu. U vrijeme ručka plovidbu nastavljamo prema Visu, nekad strateški važnoj pomorskoj jugoslavenskoj bazi zatvorenoj za javnost. Zbog ove izoliranosti Vis ima posebnu čar - "Mediteran kakav je nekada bio", što ga čini zanimljivim za posjetitelje. U Visu uživajte u prekrasnoj šetnici, kupanju na nekoj od plaža, a navečer pogledajte film Mamma Mia u ljetnom kinu, koji je sniman na otoku Visu.

• Dan 6 VIS – BIŠEVO – HVAR, Četvrtak (D, R) 
Rano ujutro krećemo prema otočiću Biševo uz mogućnost posjete Modroj špilji (ulaznica uz doplatu), veličanstvenog prirodnog fenomena. Kako ponekad vremenski uvjeti mogu biti vrlo nepredvidljivi, mogućnost našeg posjeta ovisit će o tome, no o tome ćete biti obaviješteni na vrijeme. Nakon posjete Modroj špilji, uživajte u opuštajućem krstarenju dok plovimo prema otoku Hvaru, sa zaustavljanjem za kupanje u jednoj od osamljenih uvala. Hvar je omiljeno odredište za odmor međunarodnih zvijezda, ali ujedno je i šarmantni primorski grad s 8 stoljeća arhitekture. U šetnji obiđite stari grad sa slikovitim uličicama i prvo javno kazalište u Europi. Noćenje u Hvaru.

• Dan 7 HVAR – SPLIT, Petak (D, R) 
Danas plovimo prema našem krajnjem odredištu – Splitu, uz doručak i ručak na brodu te pauzama za kupanje u prekrasnim uvalama. U poslijedpodnevnim satima uplovit ćemo u Split te vam preostaje dovoljno vremena za istraživanje grada, kao i kavu na Rivi ili kupanje na obližnjoj plaži Bačvice. Noćenje u Splitu. 

• Dan 8 SPLIT ODLAZAK, Subota (D) 
Nakon doručka vrijeme je za iskrcaj s broda. Želimo vam sretan povratak kući ili ugodan nastavak vašeg odmora.

U cijenu nije uključena lučka pristojba i boravišna pristojba, plaća se na brodu 250,00 po osobi! Minimalno popunjenje po kabini je 2 osobe!

Svi članovi posade su cijepljeni te se na brodu provode svi standardi kvalitete i procedure vezano uz COVID-19, a svaka kabina na brodu ima svoju zasebnu ventilaciju odvojenu od ostalih kabina i prostorija na brodu.