Zamislite oazu luksuza za potpuni užitak! 3 dana/ 2 noćenja s doručkom ili Polupansionom u Valamar Argosy Hotelu 4* uz uživanje u infinity bazenu + wellness, sve za 2 osobe i od samo 2322 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Doživite romantične gurmanske užitke i zamislite se na terasi kraj vanjskog bazena s očaravajućim pogledom na more i otoke! Kupon za ponudu vrijedi isključivo za termin od 19.06.21. do 10.07.21. (rasprodani termini: 23.06.- 26.06.2021.)

Hotel Valamar Argosy 

Okružen zapanjujućim mediteranskim krajolikom, hotel Valamar Argosy je idealan odabir za romantičan ili opuštajući odmor za parove u blizini starog Starog grada Dubrovnika. Hotel se nalazi usred netaknute prirode poluotoka Babin kuk, na samo nekoliko minuta od tri prekrasne dubrovačke plaže.

Ponude uključuju: 3 dana uz 2 noćenja u sobi classic park strana + bogati buffet doručak ili bogati Polupansion (doručak i večera) + unutarnji bazen, fitness i spa zona (bio sauna, finska sauna, Kneipp kupka za stopala, relax zona, ledeni tuš, Organic bar) + besplatan WI-FI, sve za 2 odrasle osobe.

Valamar Argosy vas dočekuje s brojnim novim i poboljšanim sadržajima i pomno osmišljenom ponudom za odrasle koji traže savršeni mir. 

Ne propustite priliku uživati u udobnoj stiliziranoj sobi s balkonom, bogatom bifeu lijepo uređenog elegantnog hotelskog restorana s terasom i pogledom na more, kao i u opuštajućoj wellness zoni i očaravajućem infinity bazenu s pogledom na more i obližnje otoke. Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!

CLASSIC DVOKREVETNA SOBA, POGLED NA PARK
Balkon ili terasa/ pogled na park, bračni/ odvojeni kreveti, pomoćni ležaj, max. 3 osobe, kupaonica s kadom ili tušem, klimatizacija.

Boravišna pristojba je uključena u cijenu!

RESTORANI I BAROVI U HOTELU VALAMAR ARGOSY
U restoranu Mediterraneo hotela Valamar Argosy nudimo bogati bife doručak i večeru s velikim izborom gastronomskih specijaliteta međunarodne i mediteranske kuhinje. Uživajte u sjajnom ambijentu na jednoj od dvije prostrane terase s pogledom na more i otočić Daksu. Ne propustite ni lagani ručak kraj bazena u Mezzino snack baru, a tijekom dana zasladite se finim kolačem na terasi lobby bara. Iskoristite i dine around uslugu koja vam omogućuje uživanje u različitim ambijentima i kuhinjama sjajnih Valamarovih restorana.

RESTORAN MEDITERRANEO
Doživite romantične gurmanske užitke na prostranoj terasi hotelskog restorana s pogledom na more i obližnje otočiće. Kušajte ukusne domaće specijalitete i internacionalna jela koje naši kuhari pripremaju pred gostima.

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na 052 465 000 i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona isključivo na e-mail: coupon@valamar.com, uz KOD i ID kupona.

PLAŽE U BLIZINI
Zaklopite oči i zamislite se na terasi kraj vanjskog bazena s očaravajućim pogledom na more i otoke. Samo dvije minute vas dijele od atraktivnih plaža. Uživajte u najatraktivnijim dubrovačkim šljunčanim plažama smještenim u neposrednoj blizini hotela Valamar Argosy. Najbliža plaža Coral Beach Club će vam pružiti neodoljiv luksuzni doživljaj opuštanja kraj mora. Copacabana će vas oduševiti umjetničkim skulpturama u hortikularno uređenom ambijentu. A jedinstveni romantični ugođaj doživjet ćete na Val President Relax plaži, jednoj od najboljih u Valamarovoj ponudi.

ADULTS ONLY - SPA centar je na raspolaganju isključivo gostima starijim od 16 godina!