[LAST MINUTE] Azurni ukras Istre! Luksuzni odmor u rano ljeto uz Villa Natka Bed & Breakfast u Rovinjskom selu na 3 dana/ 2 noćenja s doručkom za 2 osobe + parking, od SAMO 1189 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u šarmantnim ulicama jednog od najslikovitijih mjesta u Istri - Rovinjskom selu. Odaberite vrstu smještaja! Rok iskoristivosti kupona je u periodu do 05.07.2021.

VILLA NATKA Bed & Breakfast 
Luksuzni smještaj koji je pomno dizajniran i opremljen oduševit će Vas od prvog koraka. Uživajte u usluzi i ljubaznosti osoblja koje će Vam je na raspolaganju za sve upite, također Vas može savjetovati i uputiti u kulturne i gastronomske tajne Istre.

Smještena u Rovinjskom Selu, 40 km od Pule, Villa Natka Bed and Breakfast nudi sezonski vanjski bazen i besplatni WiFi. 

SMJEŠTAJ
Sve jedinice imaju vlastitu kupaonicu i tuš kabinu, klima uređaj, TV ravnog ekrana i hladnjak. Kontinentalni i buffet doručak dostupni su svakog jutra u opcija koje uključuju noćenje s doručkom.

Prije kupovine kupona provjeriti raspoloživost na: bundobookbusiness@seznam.cz ili 0923266048 (zvati 09-21h), a na mail obavezno slati potvrdu rezervacije ODMAH po kupnji uz KOD i ID kupona po primitku.

ROVINJSKO SELO
Rovinjsko Selo sa čijih se brežuljaka pruža predivan pogled na grad Rovinj i rovinjski arhipelag. Stare su kuće predivna prizemna ili jednokatna kamena zdanja, sa baladurom i šternom, te dvorištem ograđenim zidanom ogradom unutar koje se može pronaći još poneka krušna peć stara stotinjak godina. Novoizgrađene kuće inkorporirane su unutar starih jezgri ili na rubovima naselja. Povezane su uličicama, s lijeve i desne strane glavne seoske prometnice, a koje dalje nastavljaju put u polja ograđena suhozidom. Rovinjsko Selo, rasuto po uzvisinama i u kanalu koji ide od brda Kanaštrak prema Rovinju, opkoljeno zelenilom ima svu suvremenu infrastrukturu potrebnu za miran i ugodan život van grada, a opet tako blizu i gradu i moru.