Luksuzno krstarenje s Adriatic Cruise by Kompas na 8 dana/ 7 noćenja s Polupansionom & kapetanska večera na ruti + parking: Krk, Zadar, Trogir, Hvar, Vis, Kornati, Rab... za 1 osobu!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uključen ulaz u NP Kornati, razgledi grada, transfer od luke i natrag do parkinga... GRATIS parking za 1 vozilo na Krku! Luksuzni brod koji će Vas oduševiti udobnim kabinama, koje su uređene prema posljednjim svjetskim standardima! Raspoloživi termini 07.08.21. do 14.08.21. (RASPRODANO) ili 21.08.21. do 28.08.21. (RASPRODANO) ili 28.08.21. do 04.09.21. ili 04.09.21. do 11.09.21. ili 11.09.21. do 18.09.21.

PROGRAM PUTOVANJA

• Dan 1 KRK  DOLAZAK, Subota (VD)
Ukrcaj na brod moguć je od 15 sati u Luci Krk te je transfer od parkinga do broda organiziran za vas. Smjestite se u kabinu i opustite prije večere dobrodošlice. Noćenje u Krku. 

Ponuda uključuje: smještaj na brodu Supreme kategorije u kabini (kabina u potpalublju ili kabina na glavnoj palubi) s kupaonicom, klimom i LCD televizorom + 7 noćenja na ruti Krk - otok Vis - Krk + dolazni i odlazni transfer od parkinga do luke na dan dolaska i od luke do parkinga na dan odlaska + parking za osobno vozilo u Krku (1 vozilo po kabini) + svaki dan doručak + ručak 6 dana u 3 slijeda + večera dobrodošlice i kapetanska večera + neograničena konzumacija kave, čaja i vode za vrijeme boravka na brodu + svakodnevno posluženo svježe voće + dnevno čišćenje kabine, promjena ručnika i posteljine srijedom (ili češće po potrebi) + ručnik za plažu za vrijeme boravka na brodu + nošenje prtljage + WiFi na brodu + profesionalni Cruise Manager koji brine o vama tijekom cijelog putovanja + razgledavanje grada Zadra, Trogira i Raba s lokalnim vodičem + ulaz u Nacionalni Park Kornati, za 1 osobu.

• Dan 2 KRK – ZADAR, Nedjelja (D, R)
Jutarnja plovidba prema Zadru dok uživate u doručku i sunčanju na palubi, a predviđeno je i stajanje za kupanje u jednoj od prekrasnih uvala. Uz ručak na brodu plovimo do Zadra, koji je stoljećima bio glavni grad Dalmacije, a danas je centar sjeverne Dalmacije. Zadar je grad s bogatim kulturno povijesnim nasljeđem, prvim hrvatskim sveučilištem (osnovano 1396.), grad poznat po brojnim košarkašima, tradicionalnoj mediteranskoj kuhinji i jedinstvenim morskim orguljama. Predlažemo da se priključite razgledu grada s lokalnim vodičem u poslijepodnevnim satima, a večer je slobodna za samostalno istraživanje i upoznavanje Zadra. 

• Dan 3 ZADAR – VODICE (izlet u Nacionalni Park Krka – opcionalno) - PRIMOŠTEN, Ponedjeljak (D, R)
Rano ujutro krećemo u smjeru Vodica, gdje imate mogućnost pridružiti se izletu u Nacionalnom Parku Krka (uz doplatu). Na putu prema Vodicama uživat ćete u kupanju u jednoj od uvala otoka Murtera te ručku na brodu. Gosti koji se neće priključiti izletu u Nacionalni Park Krka (autobusom iz Vodica), nastavit će plovidbu brodom prema Primoštenu uz dodatno stajanje za kupanje. Primošten je malo slikovito mjesto smješteno između Šibenika i Trogira, u središnjem dijelu jadranske obale, okruženo sa sedam otočića. Mjesto je sačuvalo mediteranski ugođaj i sve značajke srednjovjekovnog mediteranskog ribarskog grada, što se posebno očituje u uskim ulicama i zbijenim kućama u staroj gradskoj jezgri.

• Dan 4 PRIMOŠTEN – TROGIR – HVAR, Utorak (D, R) 
Ujutro plovimo prema Trogiru, gdje se možete pridružiti organiziranom razgledu grada nakon doručka. Tijekom ručka plovimo do Hvara, najpopularnijeg otoka na Jadranu i mjesta okupljanja međunarodnog jet set-a. Ovaj šarmantni gradić s 8 stoljeća starom arhitekturom ima slikovite uličice i prvo javno kazalište u Europi (starije od Shakespeareova kazališta u Velikoj Britaniji). Vaša večer je slobodna za otkrivanje grada ili uživanje u večeri u jednom od mnogih dobrih restorana.

• Dan 5 HVAR – KOMIŽA (VIS), Srijeda (D, R) 
Rano ujutro napuštamo Hvar i plovimo prema Modroj špilji (opcionalno), veličanstvenom prirodnom fenomenu na otočiću Biševo ispred grada Komiže. Kako ponekad vremenski uvjeti mogu biti vrlo nepredvidivi, mogućnost našeg posjeta ovisit će o tim uvjetima, no o tome ćete biti obaviješteni na vrijeme. Dalje plovimo prema Komiži s pauzom za kupanje i ručkom na brodu. Komiža se nalazi u dubokom zaljevu na zapadnoj strani otoka Visa ispod 600 metara visoke planine Hum. Tipično je mediteransko selo koje privlači turiste prekrasnim plažama i uskim cestama i kućama stisnutim oko luke. Komiža je uvijek bila ponosna na ribarsku povijest, čiji se ostaci mogu naći u Ribarskom muzeju smještenom u staroj venecijanskoj kuli na šetnici (rivi), jedinom u Hrvatskoj. 

• Dan 6 KOMIŽA (VIS) – KORNATI – SALI (DUGI OTOK), Četvrtak (D, R, KV) 
Jutarnja plovidba prema Nacionalnom parku Kornati uz doručak na brodu. Nacionalni park zauzima površinu od oko 220 km2 i obuhvaća 89 otoka, otočića i hridi, zajedno s obalnom linijom dugom oko 238 km. Uzmite pauzu za plivanje tijekom našeg krstarenja Kornatima. Nastavljamo plovidbu uz ručak na brodu, a poslijepodne uplovljavamo u Sali, turističko i ribarsko mjesto na Dugom Otoku. Sali se spominje u 12. stoljeću, dobivši ime po solanama, a danas je omiljeno odredište ronilaca. Večeras uživajte u kapetanskoj večeri na brodu.

• Dan 7 SALI (DUGI OTOK)– RAB, Petak (D, R) 
Danas plovimo prema našem krajnjem odredištu – Rabu, jednom od najljepših jadranskih otoka s prekrasnim pješčanim plažama. 1936. engleski kralj Edward VIII i Wallis Simpson sa svojom jahtom Nahlin usidrili su se u luci Rab i posjetili staru gradsku jezgru. Uživajte u pauzi za plivanje i ručku tijekom plovidbe do Raba. U kasnim poslijepodnevnim satima dolazimo na Rab te je za vas organiziran razgled povijesnog središta grada uz lokalnog vodiča. Noćenje u Rabu.  

• Dan 8 RAB – KRK ODLAZAK, Subota (D) 
Ranojutarnja plovidba od Raba do Krka. Nakon doručka vrijeme je za iskrcaj s broda. Želimo vam sretan povratak kući ili ugodan nastavak vašeg odmora.

U cijenu nije uključena lučka pristojba i boravišna pristojba, plaća se na brodu 250,00 po osobi! Minimalno popunjenje po kabini je 2 osobe!

Svi članovi posade su cijepljeni te se na brodu provode svi standardi kvalitete i procedure vezano uz COVID-19, a svaka kabina na brodu ima svoju zasebnu ventilaciju odvojenu od ostalih kabina i prostorija na brodu.