NOVO! Istražite autentičnu ljepotu & očuvanu tradiciju CAVTATA! Istinski LJETNI odmor u udobnim studio apartmanima Marta na 6 dana/ 5 noćenja za do 3 osobe - super cijena!!!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Cavtat nudi potpunu privatnost za idiličan odmor, a jednako tako je i u neposrednj blizini Dubrovnika! Kupon za ponudu vrijedi od 19.07.21. do 25.07.21.

STUDIO APARTMAN MARTA

Novouređeni apartman nalazi se u samom srcu Cavtata, udaljenog samo nekoliko koraka od glavne Cavtatske šetnice, te 150 metara do plaže. 

SMJEŠTAJ

Opremljenost: tudio apartman se sastoji od velikog bračnog kreveta, sofe na razvlačenje za spavanje 1 osobe,  potpuno opremljenje kuhinje, blagavaonice, kupaone i vlastitog dvorišta sa stolom i stolicama, Wifi, TV, perilica rublja, klima uređaj!

Dodatna pogodnost: posteljina, ručnici, boravišna pristojna su uključeni + besplatan WI-Fi!

CAVTAT
Turističko i kulturno središte Konavala, najjužnije regije Hrvatske. Ostaci antičkih građevina, renesansne palače i ljetnikovci čine većinu jezgre Cavtata, u antici znanog kao Epidaurum. Posjetite kuću Vlaha Bukovca, poznatog slikara, u čijoj kući je pohranjena zbirka njegovih slika i umjetnina. 

Grad prelijepih plaža i luksuznih hotela u sprezi s tradicionalnim životom i sačuvanim običajima čeka na vas. Nakon što ste upoznali Cavtat, krenite na izlete u Dubrovnik, na Mljet i Elafitske otoke. U njegovoj skladnoj arhitekturi lako je nazrijeti stoljetnu prirodnu, duhovnu i materijalnu pripadnost Dubrovačkoj Republici.

Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail kruno.ivancic7@gmail.com ili na mobitel 095 368 3007, uz KOD kupona po primitku kupona.