LJETNI odmor u ŠPICI SEZONE na obali mora u Karlobagu na 4 dana/ 3 noćenja ili 6 dana/ 5 noćenja uz ALL INCLUSIVE uslugu za 2 osobe i dijete do 11,99 god. GRATIS u hotelu Zagreb + bazen, sauna...

15 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda se može iskoristiti u terminima: 17.07. - 29.07.; 02.08 - 07.08.; 09.08. - 14.08.! SLOBODNI TERMINI : 11.08.-14.08.!

HOTEL ZAGREB
Hotel Zagreb smješten je u gradiću Karlobagu. Položaj na samoj obali mora, u okruženju borova, čini ga idealnim za Vaš odmor.
Raspolaže s ukupno 143 sobe i 9 apartmana u glavnoj zgradi hotela i depadansi „Villa Pinia“. Veliki broj udobnih soba, u kojima mogu boraviti četveročlane obitelji čini ga idealnim za boravak obitelji s djecom.

Ponude uključuju: noćenja u dvokrevetnoj sobi bez balkona za 2 osobe + ALL INCLUSIVE usluga (doručak, ručak i večera) + korištenje saune (prijava na recepciji) i bazena + 25% popusta na wellness usluge.

SMJEŠTAJ
Raspolaže s ukupno 143 sobe i 9 apartmana u glavnoj zgradi hotela i depadansi „Villa Pinia“. Veliki broj udobnih soba , u kojima mogu boraviti četveročlane obitelji čini ga idealnim za boravak obitelji s djecom.

IZLETI
Također je idealno polazište za izlete na Velebit, Plitvice, Paklenicu, rijeku Unu, ili otoke Pag i Rab.

All inclusive uključuje: buffet doručak, buffet ručak s pićem i sladoledom, buffet večera s pićem; besplatno piće (pivo, vino, brandy, vodka, kola, limunada, voda, kava, kakav, ...) i keksi u baru od 11:00 do 21:30, besplatno piće (pivo, kola, limunada, voda) uz bazen od 10:00 do 19:00h.

WELLNESS
Na raspolaganju gostima stoje unutarnji bazen, wellness centar, sa saunama, jacuzijem i uslugom masaže. Igrališta za tenis, odbojku ili mini golf i boće, učiniti će Vaš boravak aktivnim. Wellness prostor se koristi u skladu s preporukama HZJZ!

OBVEZNA JE PROVJERA slobodnih termina prije kupnje kupona na br. tel: +385 99 210 1423 ili hotelzagreb1@gmail.com te obaveznu potvrdu ODMAH po kupnji kupona isključivo na e-mail uz KOD i ID sa kupona po aktivaciji.