[NOVO!] Upoznajte umjetnički i povijesni šarm istarskoga gradića GROŽNJANA uz opuštajući odmor na 3 dana i 2 noćenja s doručkom za 2 osobe u fantastičnom B&B Artegnana 1798 ****!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ovoga ljeta posjetite Grožnjan - istarski gradić koji odiše poviješću i umjetnošću, a pogled na bogatu istarsku okolicu dodatno zaokružuje priču vašeg boravka... Kupon vrijedi od 01.08. do 31.08.2021.

B&B ARTEGNANA 1798 ****

Artegnana 1798 je B&B u srcu regije istarskih vina - Grožnjanu, koji datira iz 18. stoljeća pruža i pruža prekrasan smještaj i prestižnu uslugu. 

Idealan za razonodu i poslovne putnike, a udaljen je tek nekoliko minuta hoda od umjetničkih galerija i kafića.

Dodatna pogodnost: BESPLATNI PARKING!

Sa samo 6 soba čini se gotovo poput vikendice. Svaka je soba prostrana i uređena u skladu s gradskim umjetničkim karakterom. 

Bilo da se samo odmarate ili uživate u finom doručku, Artegnana Vam može pružiti okruženje koje će odgovarati svakom vašem raspoloženju.

Naše osoblje pobrinut će se da svaki gost ostane u nezaboravnom boravku u Grožnjanu i Istri: bez obzira jeste li zainteresirani za istraživanje prirode ili više volite umjetnost i baštinu, B&B Artegnana stoji Vam na raspolaganju za sve informacije, prijedloge i upite.

GROŽNJAN

Okružen vinogradima, biciklističkim stazama, drugim povijesnim gradovima i čudima Istre, ovaj gradić pružit će Vam opuštajuću atmosferu.

Grožnjan je vjerojatno dobio ime zahvaljujući svom smještaju na kamenom brežuljku, latinski zvanom Grisium, a odatle antičko ime Graeciniana, odnosno Grisignana. Smješten je na 289 metara nadmorske visine. Iz Grožnjana se pruža predivan pogled na dolinu rijeke Mirne na jugu, a prema istoku na Motovun i Učku.

Grožnjan je danas Grad umjetnika osnovan 1965. godine. Od 1969. godine u njemu djeluje i Kulturni centar Međunarodne federacije Muzičke omladine, odnosno današnji Međunarodni kulturni centar Hrvatske glazbene mladeži. Njihovo djelovanje uvelike je promijenilo značenje Grožnjana i učinilo ga prepoznatljivim umjetničkim i kulturnim odredištem svjetskih razmjera.