Lagodni LJETNI odmor u božanstvenoj Villa Rezidence u Ičićima! 3, 5 ili 7 noćenja u apartmanima za 2 odrasle osobe i 2 djece do 15 g. + korištenje bazena, već od SAMO 1299 kn!!!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kraljica Jadrana - OPATIJA! Osim parkova i bogate vegetacije te šetnice uz more od 10 km (Lungomare), dočekat će vas i raznovrsna kulturna te gastronomska ponuda. Ponuda se može iskoristiti do 11.09.2021.

Villa Residence nalazi se na slikovitoj lokaciji, na 900 metara od mora te od centra Ičića, malog primorskog mjesta na Jadranskoj obali. 

SMJEŠTAJ
Apartmani s balkonom pružaju predivan pogled na more te su također opremljeni s besplatnim WiFi.
Sve smještajne jedinice sadrže kuhinjski pribor, hladnjak, glačalo i stol za glačanje. Također obuhvaćaju vlastitu kupaonicu.

Gosti se mogu opustiti na terasi za sunčanje i koristiti opremu za roštilj. U vrtu je smješteno dječje igralište sa sadržajima za stolni tenis.

Tijekom vrelih ljetnih dana pronađite osvježenje u bazenu.

 U sklopu objekta na raspolaganju su praonica rublja i besplatno privatno parkiralište.

Obavezna provjera slobodnih termina prije kupnje kupona na +385 91 162 4442 ; +385 51 669 000 ili mailom info@hotel-domino.hr.

OPATIJA

Opatija, turistička destinacija s najdužom tradicijom turizma u Hrvatskoj. Opatija se počela turistički razvijati krajem 19. stoljeća zahvaljujući svojem geografskom položaju zbog čega je danas Opatija simbol našeg turizma. Zahvaljujući razvoju moderne cestovne mreže lako dostupna osobnim automobilom u samo nekoliko sati vožnje iz svih važnih središta regije. Kraljica Jadrana - atraktivna lokacija prepuna događanja. Osim parkova i bogate vegetacije te šetnice uz more od 10 km (Lungomare), dočekat će vas i raznovrsna kulturna te gastronomska ponuda.