[RIJEKA] Priuštite si potpuno opuštanje i obnovu tijela i duha uz masažu! Ne propustite ponudu klasične ili aroma masaže u trajanju 45 min u Studiju za masažu House of Massage u Rijeci za samo 99 kn!

64 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za 1 osobu i može se iskoristiti do 15.09.2021.

Temelj sreće u životu je dobro zdravlje!

Studio za masažu House Of Massage opuštajuća je oaza u kojoj ćete na trenutak pobjeći od stresne svakodnevice i zaroniti u čaroban svijet terapijskih masaža, mirisnih ulja i ostalih blagodati čiste prirode.

Osjećate li kao da ste pod stresom?

Napeti ste i preopterećeni svakodnevnim obvezama?

Možda vas nešto boli?

Na vrijeme rezervirajte termin te učinite svojem tijelu dobro. 

AROMA MASAŽA

Svrha aromaterapijske masaže nije samo fizičko otklanjaje bolnih točaka na tijelu, već korištenje jedinstvenih osobina eteričnih ulja. Specifični pokreti aromamasaže imaju pozitivne učinke na poticanje cirkulacije krvi i limfe, a time i na eliminaciju nakupljenih toksina i opuštanje mišića i vezivnog tkiva.

KLASIČNA MASAŽA

Pretežno je opuštajučeg karaktera, pa je tako i sam tempo masaže umjeren i pritisak je srednje jačine. Ovom masažom potičemo cirkulaciju, opuštamo bol i grčeve u mišićima te energiziramo tijelo. Radi maksimalnog učinka poželjno je savjetovati se s maserom radi dogovora o jačini pritiska te o eventualnim problematičnim dijelovima tijela.