NOVO! Impresivni luksuz raskošnih apartmana Amphora's Garden 5* u Splitu: 4 dana/3 noćenja s doručkom uz opuštanje u bazenu na krovu, sve za 2 osobe i 2 djece do 12 g., super cijena...

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zelena oaza uz more u Splitu! Ponuda se može iskoristiti isključivo do 30.09.2021.

AMPHORA'S GARDEN 5*

Skroviti luksuz – raskošni apartmani s privatnim bazenom na krovu. Amphora's Garden je smješten na najvećoj plaži u Splitu, a gdje gosti uživaju u “zelenim“ apartmanima s pažljivo odabranim detaljima.

4 dana uz 3 noćenja u luksuznom jednosobnom apartmanu + 3x bogati buffet doručak u restoranu hotela Amphora + besplatan wi-fi + korištenje bazena na krovu, ležaljki i suncobrana + gratis vanjski parking, sve za 2 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina.

• SMJEŠTAJ

Opremljenost: čajna kuhinja, kupaonica, spavaći-dnevni boravak, balkon, 2 odrasle osobe + 2 djece, TV ravnog ekrana, kauč na razvlačenje. 

Recepcija za goste dostupna je 24 sata u susjednom hotelu Amphora 4*.

RESTORANI & BAROVI
Prepustite se vrhunskom gastro užitku u restoranu Amphora, a poslije jela odaberite ležerniju atmosferu u Galia baru ili opuštanje uz bazen s koktelima iz Oleum bara. Sunčanje na plaži i zabavu potražite u Amphora beach baru.

Doručak se poslužuje u restoranu Amphora s prekrasnim pogledom na more. Svakodnevno biramo samo svježe i sezonske proizvode, domaće i proizvode lokalnih proizvođača.

VANJSKI BAZEN NA KROVU

Opustite se u jedinstvenom krovnom bazenu Amphora's Garden. Ovaj prostrani bazen je dug 25 metara i okružen mediteranskim biljem, a gosti se mogu osvježiti pićima i zalogajima te uživati u prekrasnom pogledu na more. U hotelu Amphora dostupne su dodatne spa usluge (turska kupelj, finska sauna, mediteranska sauna, prostor za opuštanje, whirlpool) i spa tretmani uz nadoplatu na licu mjesta.

Obavezna provjera slobodnih termina prije kupnje kupona putem maila reservations@safirhoteli.hr! Obavezna e-mail rezervacija ODMAH po kupnji i primitku kupona isključivo na mail reservations@safirhoteli.hr!