NOVO! Prekrasna Istra i slikoviti ROVINJ - JESENSKI vikend ili tjedni odmor na 3 dana/ 2 noćenja s doručkom za 2 osobe u luksuznoj Bella Natka Bed & Breakfast, već od samo 989 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Rok iskoristivosti kupona je u periodu do 18.10.2021.

Bella Natka nalazi se u Rovinju, na 600 metara od plaže Sveti Andrija i 200 metara od katedrale Sv. Eufemije, te ima klima-uređaj, besplatan WiFi, restoran i bar.

Ovaj smještaj nudi uslugu doručka svojim gostima. Smještajn jedinice su opremljene TV - om ravnog ekrana te vlastitom kupaonicom s ogrtačima, papučama i tušem.
U objektu Bella Natka poslužuje se kontinentalni ili bife doručak.

Uživajte u usluzi i ljubaznosti osoblja koje će Vam je na raspolaganju za sve upite, također Vas može savjetovati i uputiti u kulturne i gastronomske tajne Rovinja i Istre.

ROVINJ

Rovinjske ulice su pune umjetnika, galerija, restorana i kafića, gdje možete sjesti, gledati zalazak sunca i objedovati uživajući u jedinstvenoj arhitekturi grada i zvukovima mora. 

Lokalno stanovništvo živi najviše od turizma, zatim ribarstva, poljoprivrede, uzgoja vinove loze i vina. Ponose se bogatim prirodnim i kulturnim znamenitostima kao što su stari grad, raskošna park šuma Zlatni rt, zaštićeni otoci i priobalje. 

Rovinj ima mnoštvo vjernih gostiju koji dolaze iz svih krajeva svijeta i razvio se u popularno turističko odredište.