[03.-05.12.] GALA ADVENT u Hotelu Picok 4*! Spektakularni početak Adventa u Podravini uz 3 dana/2 polupansiona, svečanu večeru i koncert grupa Ljubavnici i Elixir, Wellness & SPA... za 2 osobe!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dočekajte početak Adventa u bajkovitim podravskim krajevima uz prigodnu gala večeru i glazbu uživo te opuštanje u bazenu i saunama... Kupon vrijedi ISKLJUČIVO za vikend 03.12.-05.12.2021.

U cijenu uključena GALA ADVENT SVEČANA VEČERA + ½ L Vina s peskov/osobi!
Menu uključuje: juha od fazana sa jetrenim okruglicama ● domaći rezanci sa vrganjima u vrhnju ● file soma, krumpir i grah salata s uljem na način sefa kuhinje, pečena patka sa mlincima, pečeni odojak, podravski prilog ● miješana salata ● mali miješani suhi kolačići ● zlevanka.

HOTEL PICOK 4* je smješten u gradu Đurđevcu, u podravskoj nizini, između dvije prirodno-geografske cjeline, između sjevernih obronaka Bilogore i rijeke Drave. Smještajni kapacitet je 200 kreveta, odnosno 74 dvokrevetne sobe, 4 suite-a i dvije posebno uređene sobe za osobe sa invaliditetom. 

Sve sobe su klimatizirane opremljene TV i satelitskim prijemnikom, telefonom s direktnom linijom, wirelless internetom, sefom i mini barom s bogatom ponudom pića. Kupaonice su opremljene tuš kabinama ili kadama, sušilom za kosu, ogrtačem za wellness i papučama.

Uz gala večeru očekuje Vas koncert grupe Ljubavnici i prateće grupe Elixir!

U hotelu se nalazi moderno opremljen WELLNESS i SPA centar s bazenom koji slobodno možete koristiti u ovoj ponudi! Bazen, saune i wellness usluge se koriste u skladu s preporukama HZJZ-a.

Ponuda uključuje i neograničeno korištenje hotelskog bazena i SPA relaxa - finska, parna i infracrvena - te 30% popusta na masaže i kozmetičke usluge!

Na prvi pogled osvojit će Vas i ĐURĐEVAČKA IŽA uređena u tradicionalnom podravskom stilu sa mnogo detalja i predmeta koji podsjećaju na nekadašnje stare đurđevačke i podravske kuće. Posjetitelji mogu "okusiti" povijest kroz niz osmišljenih jelovnika, pa se tako veliki dio gastronomske ponude temelji na starim receptima podravskih domaćica.

Očekuje Vas i 10% popusta na a la carte jela u restoranu Đurđevačka Iža u sklopu Hotela ukoliko se odlučite za ručak!