[NOVO] Vrhunski THALGO tretmani za prekrasnu kožu lica i tijela, te potpuno opuštanje! Divota Spa u Splitu donosi PAKETE spektakularnih kombinacija tretmana, od samo 235 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Divota Spa u četvrti Veli Varoš u Splitu luksuzno je opremljen i namijenjen potpunom opuštanju! Kupon se može iskoristiti do 10.01.2022.

THALASSO TERAPIJA - THALGO

Kroz posljednjih 50 godina THALGO predstavlja vodeći kozmetički brand u ekstrahiranju snažnih aktivnih molekula iz oceana i njihovoj primjeni u njezi kože.
Kako bi se osigurala optimalna učinkovitost i vidljivi rezultati, u središtu svakog THALGO tretmana nalazimo revitalizirajuće aktivne sastojke koji su u savršenoj
harmoniji s našim stanicama.

 • Thalgo Illuminating Radiance tretman lica + Thalgo peeling tijela i njega kože 60 min

Thalgo Illuminating  Radiance: osvježavajuća njega za brz efekt koji vraća koži svježinu, sjaj i elastičnost. Tajna njegove učinkovitosti: profesionalna maska i koncentrat u kombinaciji s energizirajućom akupresurom. 
Rezultati: blistava i osvježena koža lica.

Thalgo peeling tijela i njega kože: piling tretman s kiselinama iz fermentiranih mikroniziranih morskih algi koji se bori protiv znakova starenja: bora, pora, toničnosti.

 • Thalgo tretman lica za različite tipove kože + Thalgo tretman tijela Marine Prelude 110 min

Thalgo tretman lica za različite tipove kože: vrhunski "osvjetljavajući" tretman koji pojačava sjaj i vraća ljepotu umornom tenu.

Thalgo tretman tijela Marine Prelude: koristeći prirodnu morsku blato iz Mrtvog mora i morske soli, ovaj originalni piling nudi detoksikacijski piling uparen s doista opuštajućim učinkom. Koža je meka i energizirana, uklanja hrapavost, a tijelo opušteno. Rezultati: mekana koža, relaksacija. Ultimativni piling cijelog tijela dizajniran da daje supermekanu kožu, ovaj tretman kombinira prirodnu morsku blato iz Mrtvog mora i prirodne morske soli. Tijelo se tretira pilingom od morske soli kako bi se eliminirala mrtva koža i ublažila suha i gruba koža te okrijepilo cijelo tijelo. Zatim slijedi primjena morskog blata za prirodnu remineralizaciju i revitalizaciju.