[EXKLUZIVNO] Dizajnerske kuće za odmor La Isa*** u Varaždin Bregu za sjajan odmor s najdražima na 3 dana/ 2 noćenja za 6 ili 14 OSOBA, uz korištenje roštilja + parking GRATIS, od samo 1599 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prostrane i modernog interijera koji je pažljivo odabran za Vašu potpunu udobnost... Zaputite se u nezaboravan odmor s društvom ili obitelji! Kupon za ponudu vrijedi do 31.12.21. i od 02.01.22. do 28.02.22.

Kuće za odmor La Isa *** nalaze se na prekrasnoj kontinentalnoj lokaciji, smještene na prvim obroncima do grada Varaždina. Mjesto na kojem se nalaze kuće za odmor posebno je i zbog prekrasnog pogleda na grad i cijelu okolicu.

OPREMLJENOST
Sve smještajne jedinice su klimatizirane te sadržavaju: kupaonicu s kadom ili tuš kabinom, toalet, sušilo za kosu, spavaću sobu s garderobom, opremljenu kuhinju, kuhinjski pribor i aparate (toster, pećnica, perilica posuđa), dnevni boravak s TV-om, aparat za pripremu kave/ čaja. Na raspolaganju Vam je i oprema za roštilj.

* Mogućnost nadoplate na licu mjesta za saunu i jacuzzi 375,00 kn po danu.

Posteljina i ručnici su uključeni u cijenu.

Kontinentalna klima pruža poseban doživljaj kroz sva četiri godišnja doba te nudimo nezaboravan odmor kad god gost to poželi.
Uz odmor u La Isa relax kućama za odmor istražite okolne običaje, gastronomiju, sadržaje, medicinski turizam te još mnogo skrivenih ljepota našega kraja.


* Uz kuće za odmor nalazi se bazen veličine 4 x 8 metara i 1,5 metara dubine gdje se kvaliteta vode provjerava svaki dan (sezonskog je karaktera te ovisno o vremenskim uvjetima bit će dostupan za korištenje).

Prije kupnje obavezno provjeriti raspoloživost kuće s Partnerom, a ODMAH po kupnji kupona obavezna potvrda rezervacije na mail relaxzone.laisa@gmail.com ili na mobitel 091 267 0002 Irena ili 099 199 4886 Ivica, uz KOD i ID po primitku kupona.