Par konfekcijskih brojeva manje bez noža?! TESLA aparat u Bio+ klinik salonu u Zagrebu uz izbor paketa: 1 ili 5x tretman TESLA bez i sa limfna + kavitacija ili kriolipoliza uz do 70% POPUSTA!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uređaj najnovije generacije koji vježba vaše mišiće za vas! Samo 30 minuta i 36000 kontrakcija mišića vas dijeli od savršenog mišićnog tonusa i željene figure! Kupon se może iskoristiti do 28.02.2022.

Tesla tretman izvodi se u trajanju od 30 minuta! Odaberite jednu od ponuđenih opcija i napokon uđite u omiljene traperice! HIT TRETMAN KOJEG OBOŽAVAJU I HVALE SLAVNE OSOBE!

Kavitacija, limfna drenaža i kriolipoliza su poznati & efektivni tretmani mršavljenja s brojnim zadovoljnim korisnicama! 

Tesla tretman

Priuštite sebi željenu figuru kakvu ste oduvijek htjeli. Najnoviji tretman za oblikovanje tijela koji je tek od nedavno dostupan u Europi uspijeva upravo to i čini ono za što se često misli da nije moguće - izgrađuje mišićnu masu dok istovremeno otapa suvišne masnoće!

Kontrakcije mišića jačaju i učvršćuju mišićna vlakna - pružajući rezultate usporedive s rezultatima intenzivnog treninga - podignuta i tonirana stražnjica, definirane ruke, zategnutija bedra, ravniji i zategnut trbuh. Rast mišića, otapanje masnoće, tretman protiv celulita, tretman mršavljenja

Sculpt uređaj dizajniran je u estetske svrhe, ima 4 APLIKATORA većeg intenziteta. To je najmodernija tehnologija u neinvazivnom konturiranju tijela, jer ne samo da sagorijeva masnoću već i gradi mišiće.

Kako uređaj funkcionira?

Elektromagnetni mišićni trener visokog intenziteta je medicinska tehnologija koja se koristi u estetskoj medicini. Koristi fokusirano elektromagnetno polje sa sigurnim nivoom intenziteta. Elektromagnetno polje prolazi neinvazivno kroz tijelo i djeluje u interakciji s motornim neuronima koji potom pokreću supramaksimalne kontrakcije mišića. Neinvazivna medicinska tehnologija koja se koristi za jačanje i preslagivanje mišića interakcijom magnetskog polja sa tkivom pacijenta.

Rast mišića

Supra maksimalnim kontrakcijama, mišićno je tkivo prisiljeno prilagoditi se takvim ekstremnim uvjetima i reagira dubokim preuređivanjem svoje unutarnje strukture i stvaranjem novih proteinskih niti i mišićnih vlakana. Povećana mišićna gustoća i volumen dovode do bolje definicije i tonusa mišića.

Otapanje masnoće

Tijekom tretmana kontrakcije mišića izazivaju ekstremnu kataboličku reakciju i lipolizu te stvaraju izvor energije za potrebnu mišićnu aktivnost i tjelesni metabolizam, što zauzvrat dovodi do dramatičnog oslobađanja masne kiseline koja se počinje akumulirati unutar adipocita (masnih stanica), što dovodi do njihove disfunkcije i uništenja.

Tretman koristimo za:

pojačavanje snage mišića i mišićne izdržljivosti

učvršćivanje atrofiranih mišića

sagorijevanje masnih stanica

intenzivno toniranje mišića kod liječenja slabosti i gubitka mišićne mase

poboljšanje cirkulacije krvi i limfe

gubitak masnoće