[BiH] DOČEK 2022. u Ljubuškom - luksuzni Hotel Bigeste 4* u centru grada poziva Vas na 3 dana/2 noćenja s doručkom, bogatu novogodišnju večeru i zabavu uz glazbu uživo, sve za 2 osobe i samo 1474 kn!

13 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U cijenu uključeni boravišna pristojba i parking! Ne propustite vrhunsku ponudu, uslugu i sadržaj Hotela Bigeste 4* te povijesno, kulturno i prirodno bogatstvo općine Ljubuški! Kupon vrijedi za 30.12.2021.-01.01.2022. ili 31.12.2021.-02.01.2022.

Ponuda uključuje i 2 ulaznice za doček - neograničena konzumacija jela sa švedskog stola cijelu noć i neograničena konzumacija bogate ponude vrhunskih vina, likera i ostalih pića; vrhunska zabava uz grupu Konoba!

Izuzetno modernog dizajna i vrhunskog interijera, hotel je započeo s radom 2018. godine, završetkom obnove starog hotela Bigeste. Smješten u samom središtu Ljubuškog, HOTEL BIGESTE 4* je u neposrednoj blizini znamenitosti kao što su vodopad Kravica, slapovi Koćuše, Franjevački samostan na Humcu u sklopu kojeg se nalazi najstariji muzej u Bosni i Hercegovini, galerija "Majka", rimske iskopine "Gračine" te kula Herceg Stjepana. 

Hotel Bigeste udaljen je samo 11 km od svjetski poznatog svetišta Međugorja, manje od 40 km od Starog mosta ili zračne luke u Mostaru te stotinjak kilometara od zračnih luka u Splitu i Dubrovniku, dok se za četrdesetak minuta vožnje stiže do plaža Makarske rivijere.

Naše luksuzno opremljene sobe i apartmani, za koje je osiguran besplatan parking u hotelskoj garaži, opremljene su sa klima uređajem, satelitskom televizijom, mini-barom, sušilom za kosu i sefom, a na raspolaganju su i sobe za nepušače. U svim sobama omogućeno je neograničeno korištenje Wi-Fi Interneta.

Nađite vremena za sebe u našem à la carte restoranu, kavani ili salonu za masažu. Održite konferenciju ili prezentaciju u našoj multifunkcionalnoj dvorani. Naša svečana dvorana je idealno mjesto za proslavu vjenčanja, prijema, krštenja, promocija i sličnih proslava.