[06.-09.01.] PRODUŽENI VIKEND U PODRAVINI - 3 polupansiona za 2 osobe u Hotelu Picok 4*, Wellness & SPA, klizanje za djecu, ulaznice za multimedijski centar Đurđevački pijesci...

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dvoje djece do 12 godina GRATIS na pomoćnom ležaju! Ne propustite priliku za produženim vikendom s obitelji uz fantastičnu ponudu Hotela Picok 4*! Kupon vrijedi ISKLJUČIVO za 06.-09.01.2022.

U ponudi Vas očekuju i piće dobrodošlice za odrasle, a sok dobrodošlice za djecu!

HOTEL PICOK 4* je smješten u gradu Đurđevcu, u podravskoj nizini, između dvije prirodno-geografske cjeline, između sjevernih obronaka Bilogore i rijeke Drave. Smještajni kapacitet je 200 kreveta, odnosno 74 dvokrevetne sobe, 4 suite-a i dvije posebno uređene sobe za osobe sa invaliditetom. 

Sve sobe su klimatizirane opremljene TV i satelitskim prijemnikom, telefonom s direktnom linijom, wirelless internetom, sefom i mini barom s bogatom ponudom pića. Kupaonice su opremljene tuš kabinama ili kadama, sušilom za kosu, ogrtačem za wellness i papučama.

U cijenu uključeno i neograničeno korištenje hotelskog bazena i SPA relaxa (finska, parna i infracrvena) + 20% popusta na sve usluge u Wellness & SPA centru!

U hotelu se nalazi moderno opremljen WELLNESS i SPA centar s bazenom koji slobodno možete koristiti u ovoj ponudi! Bazen, saune i wellness usluge se koriste u skladu s preporukama HZJZ-a.

Djecu očekuje 1h besplatnog klizanja na ledu (u slučaju dobrih vremenskih uvjeta), a u ponudi uključene i 2x ulaznice za multimedijski Posjetiteljski centar Đurđevački pijesci (obavezne COVID potvrde)!

POSJETITELJSKI CENTAR ĐURĐEVAČKI PIJESCI na multimedijalan način prezentira posjetiteljima kroz koncept proširene stvarnosti u zatvorenom prostoru sve posebnosti pustinjskog krajolika i bogatstvo raznolikosti životinjskog i biljnog svijeta koji živi na pijescima i to neovisno o godišnjem dobu i vremenskim uvjetima. 

Opremljen je najnovijom tehnologijom unutar kojega je postavljen multimedijski, interaktivni i visokotehnološki koncept, a kojemu je cilj posjetiteljima prenijeti iskustvo na način da stekne znanja o zanimljivom fenomenu Đurđevačkih pijesaka.

Na prvi pogled osvojit će Vas i restoran ĐURĐEVAČKA IŽA uređena u tradicionalnom podravskom stilu sa mnogo detalja i predmeta koji podsjećaju na nekadašnje stare đurđevačke i podravske kuće. Posjetitelji mogu "okusiti" povijest kroz niz osmišljenih jelovnika, pa se tako veliki dio gastronomske ponude temelji na starim receptima podravskih domaćica.