Nadolazeće ZIMSKE PRAZNIKE provedite u PODRAVINI uz 3 dana/2 noćenja s polupansionom za 2 osobe u Hotelu Picok 4*, Wellness & SPA, popuste i pogodnosti... samo 1149 kn!

32 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Djeca do 7 godina GRATIS u pratnji roditelja na pomoćnom krevetu ili u krevetu sa roditeljima! Ne propustite priliku za bajkovite zimske praznike s obitelji uz fantastičnu ponudu Hotela Picok 4*! Kupon vrijedi od 03.01. do 30.01.2022.

HOTEL PICOK 4* je smješten u gradu Đurđevcu, u podravskoj nizini, između dvije prirodno-geografske cjeline, između sjevernih obronaka Bilogore i rijeke Drave. Smještajni kapacitet je 200 kreveta, odnosno 74 dvokrevetne sobe, 4 suite-a i dvije posebno uređene sobe za osobe sa invaliditetom. 

Sve sobe su klimatizirane opremljene TV i satelitskim prijemnikom, telefonom s direktnom linijom, wirelless internetom, sefom i mini barom s bogatom ponudom pića. Kupaonice su opremljene tuš kabinama ili kadama, sušilom za kosu, ogrtačem za wellness i papučama.

U cijenu uključeno i neograničeno korištenje hotelskog bazena i SPA relaxa (finska, parna i infracrvena) + 20% popusta na ostale usluge u Wellness & SPA centru!

U hotelu se nalazi moderno opremljen WELLNESS i SPA centar s bazenom koji slobodno možete koristiti u ovoj ponudi! Bazen, saune i wellness usluge se koriste u skladu s preporukama HZJZ-a.

Dodatne atrakcije, sadržaji i pogodnosti: mini kostimirani scenski prikaz LEGENDE O PICOKIMA (održava se ukoliko bude minimalno 20 prijavljenih gostiju na recepciji hotela); mogućnost klizanja na gradskom klizalištu (ovisno o vremenskim prilikama te uz nadoplatu); mogućnost kupnje povlaštene karte sa 50% popusta za posjete Multimedijalnom posjetiteljskom centru Đurđevački pijesci, Muzejima grada Đurđevca, Mini Zoo centra (obavezne COVID potvrde)!

Jedna od najljepših hrvatskih legendi je svakako poznata đurđevačka Legenda o Picokima koja se temelji na narodnoj predaji iz 16. stoljeća, a govori o tome kako su se branitelji đurđevačke utvrde obranili od napada Osmanlija. Kako i na koji način saznajte i postanite dio Legende. 

Zbog svog nacionalnog značaja, Ministarstvo kulture Republike Hrvatske stavilo je Legendu o Picokima pod zaštitu i 2007. godine dodijelilo joj trajni status nematerijalnog kulturnog dobra Republike Hrvatske.